Gündem Mahallenin bıçkın abisi Tombili hayatını kaybetti

Mahallenin bıçkın abisi Tombili hayatını kaybetti

Paylaş
Mahallenin bıçkın abisi Tombili hayatını kaybetti

Sosyal medyaya düşen bir pozuyla fenomen haline gelen Tombili'nin 1 Ağustos'ta hayatını kaybettiği öğrenildi. İstanbul Ziverbey'de yaşayan, bir kaldırım taşına dayanmış halde poz veren Tombili, mizah sitesi 9GAG'e fotoğrafının düşmesiyle dünya tarafından da tanınmıştı

Ziverbey sokaklarının ünü dünyaya yayılan ağır kedisi Tombili, bir aydır pençesinden kurtulamadığı hastalığa yenik düştü. Tombili, 1 Ağustos’ta o ünlü pozunu verdiği Ziverbey’e ve sevenlerine veda etti. Tombili’in ölümü, hayatını geçirdiği Güleç Çıkmazı’nda bir ağaca asılan, üzerinde “Kalbimizde yaşayacaksın” yazılı fotoğrafıyla sevenlerine duyuruldu.

Haberin Devamı



Kendisinin sevmek isteyenleri umursamayan, cool takılan ve Türk kedisinin nasıl olduğunu tüm dünyaya gösteren Tombili’nin şöhreti, Facebook’ta 32 milyona yakın fanı bulunan mizah sitesi 9GAG tarafından keşfedilmesiyle dünyaya yayıldı. 9GAG’te caps’i yapılan Tombili’nin fotoğrafını her alan üzerine, üzerine rakı kadehi, çay bardağı montajlayıp, kendi dilinde komik bir şeyler yazmaya başladıktan sonra tüm dünyanın en meşhur kedilerinden biri oldu.

Aziz Özen/ Hürriyet