Gündem Mina Başaran'ın cenazesini nişanlısı Murat Gezer aldı (Murat Gezer kimdir?)

Mina Başaran'ın cenazesini nişanlısı Murat Gezer aldı (Murat Gezer kimdir?)

Paylaş
Mina Başaran'ın cenazesini nişanlısı Murat Gezer aldı (Murat Gezer kimdir?)

İstanbul'a gelmek üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nden havalanan Başaran Holding'e ait özel jet geçen Pazar akşamı İran'da düşmüş, kazada 11 kişi hayatını kaybetmişti. Jet faciasında ölen işadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın cenazesini almak için nişanlısı Murat Gezer, Atatürk Havalimanı'na gitti

İran Adli Tıp Kurumu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yapılan gerekli tahlillerin ardından kuruma teslim edilen 11 cenazeden birinin aslında diğer kişilere ait parçalar olduğu tespit edildi ve bir kişi hâlâ kayıptır" iddiasına yer verilmişti.

Açıklamada kazazedelerin Türkiye'deki birinci dereceden aile fertlerinden de numuneler alınarak İran'a gönderildiği bildirilmiş, kimliği tespit edilen 10 yolcunun ismini şu şekilde duyurulmuştu:

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSMİ:

Mina Başaran, Sinem Akay, Jasmin Baruh Siloni, Burcu Gündoğan Urfalı, Liana Hananel, Ayşe And, Asligül İzmirli, Zeynep Coşkun, Melike Kuvvet, Eda Uslu...

10 CENAZE İSTANBUL'DA

Bu açıklamanın ardından feci kazada yaşamını yitiren 11 kişiden 10'unun cenazeleri Türkiye'ye getirildi. Kaza sonrası olay yerine giden aileler de sabah İran'dan gelen Türk Hava Yolları uçağıyla İstanbul'a döndü.

İran'dan saat 07.00'de kalkan askeri nakliye uçağı Diyarbakır'a indi, burada yakıt ikmali yaptı ve tekrar havalandı. Cenazeleri taşıyan uçak öğle saatlerinde de Atatürk Havalimanı'na indi. Cenazeler apronda yakınlarına teslim edildi.





Mina Başaran ve arkadaşlarının cenaze töreni için detaylar belli oldu




MURAT GEZER KİMDİR?

Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi olan Murat Gezer geçen Ekim ayında Soho House'da düzenlenen bir törenle Mina Başaran ile nişanladı.

14 Nisan 2018 tarihinde Mina Başaran'la dünya evine girecek olan Murat Gezer müstakbel eşini jet faciasında kaybetti.


Murat Gezer ilaçlarla ayakta duruyor



İran'da düşen uçakta Mina Başaran hayatını kaybetti