Türkiye (Son Dakika) Müge Anlı'da Fatma Demir cinayetinde flaş gelişme!

Müge Anlı'da Fatma Demir cinayetinde flaş gelişme!

Paylaş
Müge Anlı'da Fatma Demir cinayetinde flaş gelişme!

Samsun savcılığı tarafından dün ifadeleri alınmaya başlanan Fatma Demir cinayetinin şüphelilerinden Necla Demir ve Güladiye Demir'in neler anlattıkları merak konusu oldu. İşte detaylar...

Müge Anlı İle Tatlı Sert 21 Mart'ta işlenmeye başlanan dosyada, Fatma Demir 22 Ağustos 2016 ayında ikamet ettiği Başalan köyündeki evinden sabah saat 09.00’da tarlaya fasulye toplayacağını söyleyerek çıktı.

Fatma Demir’in geç saate kadar eve dönmemesi üzerine yakınları tarafından başlatılan arama çalışmalarını neticesinde cansız bedeni gece saat 12.00’de evden yaklaşık 2.5 saat kadar uzaklıktaki bir derenin kenarında bulundu.

FATMA DEMİR'İ NECLA MI ÖLDÜRDÜ GÜLADİYE Mİ?


Fatma Demir'in cenazesinin bulunduğu gecenin bir gün öncesinde kavga ettiği iddia edilen gelinlerden canlı yayına katılan Güladiye Demir, o gece eltisi Necla Demir ile birlikte annesi ameliyat olduğu için annesine gittiğini, kayınvalidesinin de tarladaki elektriği yapmak için tarlaya gittiğini ancak havanın rüzgarlı olmasından dolayı kayınvalidesi elektriği takamayınca hırslandığını, saat akşam 22.00 sularında eve geldiğinde de bu nedenle kavga çıktığını kaydetti.


GÜLADİYE, ELTİSİ NECLA'YI TOKATLADI


İşte haftalardır devam eden yayınların birinin ardından Necla ve Güladiye yine aralarında atışmaya başladı. Güladiye kendisinin üzerine yürüyen eltisi Necla'ya tokat attığı kavgayı, programın konuğu Avukat Rahmi Özkan araya girerek yatıştırdı.



Müge Anlı, canlı yayın sonrası çıkan kavganın görüntülerini, ertesi gün ki bölümde yayınladı.


NECLA DEMİR'İN İFADELERİ ŞOKE ETMİŞTİ


Kayınvalidesini öldürmediğini söyleyen Necla, Hidayet'e; 'Her gün kavga. Evde kavga, dışarda kavga, bağda bahçede kavga, hastanede bile kavga. Ben nasıl mutlu olayım? Ailemi nasıl millete anlatayım. Telefon alındı, yüzüme atıldı' demesi herkesi şok etti.



Hidayet de kardeşine; 'Güladiye gibi sen de rahat ol. Kim ne dediyse onun yüzüne bakarak kararlı şekilde ne söylemek istersen onu söyle.' şeklinde görüş bildirdi.

NECLA AĞZINDAN KAÇIRDI


Fatma Demir’in gelini Necla, 25 Mayıs’ta bir itirafta bulunmuştu ve Güladiye’ye “İntihar edeceğim demeseydi biz de bunu yapmazdık” demişti. Necla daha sonra Fatma Demir’in o gün Hidayet ile olduğunu da ağzından kaçırdı.

GÖZALTINA ALINDILAR


Herkes tek tek jandarmaya gidip ifade verdi. Müge Anlı’nın ekibi Samsun’a gidip oradan yayın yaptılar. Hidayet ekip arabası ile gelmek istemedi, tepki gösterdi. Ardından babasının telkini ile gelmek istedi. Hidayet herkese oranla daha tedirgin görünüyordu. Hidayet “Her şey ortaya çıkacağı için mutluyum” dedi.



Haberin Devamı