Magazin Mustafa Ceceli'den boşanan Sinem Ceceli 45 kiloya mı düştü?

Mustafa Ceceli'den boşanan Sinem Ceceli 45 kiloya mı düştü?

Paylaş
Mustafa Ceceli'den boşanan Sinem Ceceli 45 kiloya mı düştü?

9 yıllık eşi Mustafa Ceceli'nin ihanetiyle sarsılan ve jet hızıyla şarkıcıdan boşanan Sinem Ceceli'nin üzüntüden 45 kiloya kadar düştüğü iddia edildi

9 yıllık eşi Sinem Ceceli'den boşandıktan 5 gün sonra Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Mustafa Ceceli, gelen ağır eleştirilere isyan etmişti. Sosyal medyadan eski eşini suçlamıştı.


Mustafa Ceceli: Boşanma kararı sonrası ilişkim başladı


Mustafa Ceceli'nin yaşattıkları yüzünden eski eşi Sinem Ceceli'nin üzüntüden 45 kiloya kadar düştüğü iddia edildi.

Uçankuş'tan Faik Erdemli yaşananları anlattı. İşte Faik Erdemli'nin yazısından bir bölüm;

"9 yıllık karısını neredeyse hackerlık yapmakla suçlayacak hale gelen Mustafa Ceceli'nin aşk gözünü kör etmiş durumda. Mustafa Ceceli bir konuda çok yanılıyor.

"FOTOĞRAFLAR NASIL ORTAYA ÇIKTI SELİN'E SORSUN"

Fotoğrafları basına sızdıran eski karısı Sinem değil. Fotoğrafları sızdıranın kim olduğunu gerçekten bulmak istiyorsa şu anda yere göğe sığdıramadığı sevgilisi Selin İmer'e sorsun.

"SELİN ATTIĞI MESAJLARLA SİNEM'İ AĞLATTI"

Bir de şunu sorsun sevgilisi Selin'e. Karısı Sinem'i boşanmalarından 1 ay önceye kadar attığı mesajlarla nasıl ağlattığını.

Hatta Selin İmer'in yakın arkadaşları bile kıza üzülüp Selin'e 'Tamam işte 1 ay sonra boşanacaklar. Yapma artık' dedikleri halde.


Sinem Ceceli ihaneti böyle öğrenmiş! (Mustafa Ceceli ve Sinem Ceceli ayrılığının perde arkası)


"ÜZÜNTÜDEN 45 KİLOYA DÜŞTÜ"

Mustafa Ceceli, 9 yıllık karısı, çocuğunun anası şu an da ne durumda belki bilmiyordur. Ben söyleyeyim o zaman. Eski karısı Sinem hanım üzüntüsünden 45 kiloya düştüğü söyleniyor. Evinden dışarı çıkmayıp sürekli ağlıyormuş."

Haberin Devamı