Magazin 'Ne olcak benim bu cilveli pozlarım'

'Ne olcak benim bu cilveli pozlarım'

Paylaş
'Ne olcak benim bu cilveli pozlarım'

Son dönemlerde sosyal medyanın en çok takip edilen isimlerinden olan Selin Ciğerci, sosyal medyadan kendisine estetikli olduğunu söyleyenlere çocukluk fotoğrafını paylaşarak gönderme yaptı

Sosyal medyanın en çok takip edilen isimlerinden Selin Ciğerci çocukluk fotoğrafını paylaşarak kendisine ‘estetikli’ diyenlere meydan okudu. Ciğerci, ‘ne olcak benim bu cilveli pozlarım’ diyerek küçükken de aynı ruha sahip olduğunu yazdı.

Haberin Devamı

Fiziği ve cesur pozlarıyla sosyal medyanın en çok takip edilen isimlerinden biri olan Ciğerci, şu sıralar tatil beldelerinin meşhur beachlerinde DJ’lik yapıyor.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Sosyal medyada ilk olarak Bebek Okan adı ile ünlenmiştir. Sosyal medya profili ile fenomen haline gelen Bebek Okan, 2 yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirip kadın olmuş ve adını Selin Ciğerci olarak duyurmuştu. Babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi.

Selin Ciğerci, birkaç ay önce verdiği röportajda “Beşiktaş’ın yıldızlarından biriyle bir yıldır büyük aşk yaşıyorum” diyerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak şu anda hayatında başka birisi var.