Magazin Nur Yerlitaş'ı çıldırtan sorular

Nur Yerlitaş'ı çıldırtan sorular

Paylaş
Nur Yerlitaş'ı çıldırtan sorular

Şehitler hakkında kullandığı skandal ifadeler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan modacı Nur Yerlitaş, muhabirler karşısında ecel terleri döktü

Sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında şehitler için kullandığı "Şehitler mehitler aman yeter" sözleriyle büyük tepki çeken modacı Nur Yerlitaş, Arnavutköy'de bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi.

SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Sadece şehit ailelerine karşı mahcup olduğunu ifade eden modacı, muhabirlerin ısrarla yaşanan olaylarla ilgili sorular yöneltmesi karşısında sinirlerine hakim olamadı. Muhabirlere "Başka sorular sorun. Ben sıkıldım sizden" diyerek sitem eden Nur Yarlitaş'ın imdına arkasındaki kişi yetişti.

Nur Yerlitaş, muhabirler karşısında çaresiz kaldığı anda arkasında yardımcısı olduğu düşünülen kişinin eğilerek "Dostumu düşmanımı görmüş oldum" şeklindeki sözlerini tekrarladı.

Ardından soruları cevaplamakta zorlanan Nur Yerlitaş, arkasında duran yardımcılarının da baskısıyla basın açıklamasını yarıda keserek evinin yolunu tuttu.






Şarkıcı Demet Akalın, Nur Yerlitaş'ın Instagram hesabını takibi bırakmış, öte yandan 'Kara Gözlüm' şarkısının klibinde Nur Yerlitaş ile kamera karşısına geçen Serkan Kaya, olay nedeniyle klibi yayınlamaktan vazgeçmişti. Şarkıcı Tuğba Ekinci de Nur Yerlitaş hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Ajda Pekkan ve Öykü Serter de takipten çıkarmıştı.

Haberin Devamı