Magazin O Hayat Benim'in setinde Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray'ı kıskanıp seti terk etti

O Hayat Benim'in setinde Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray'ı kıskanıp seti terk etti

Paylaş
O Hayat Benim'in setinde Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray'ı kıskanıp seti terk etti

2011 yılında "Leyla ile Mecnun" dizisinin setinde rol arkadaşı Ushan Çakır ile kavga edip darp edilen Ezgi Asaroğlu yine bir set huzursuzluğu haberiyle gündeme geldi

FOX TV’de ekrana gelen ‘O Hayat Benim’ dizisinin setinde senaryo gerilimi yaşandığı ortaya çıktı. Dizide başrolü Keremcem ile paylaşan Ezgi Asaroğlu, senaryonun bir bölümünü beğenmeyince, “Ben böyle replik okumam” diyerek seti terk etti.

Dizide Keremcem ve Ezgi Asaroğlu’nun yanı sıra Ceren Moray ve Oya Başar da etkin rolleriyle öne çıkıyor.
Setten yansıyan bilgilere göre gerilimin nedeni ise Ezgi Asaroğlu’nun rol arkadaşı Ceren Moray’ı kıskanması. Asaroğlu’nun, oyunculuğuyla öne çıkan Ceren Moray’ın rolünün sürekli artması üzerine sette gergin tavırlar sergilemeye başladığı ileri sürüldü.


2011 YILINDA SETTE DARP EDİLMİŞTİ


Ezgi Asaroğlu 2011 yılında da rol aldığı Leyla ile Mecnun dizisinin setinde yaşanan büyük kavgayla gündeme gelmiş, meslektaşı Ushan Çakır tarafından darp edilmişti. Günlerce konuşulan olay mahkemeye intikal etmiş, hem Asaroğlu’nun hem de Çakır’ın sözleşmeleri feshedilmişti.




CEREN MORAY KİMDİR?


5 Haziran 1985 doğumlu olan oyuncu memur bir ailenin tek kızı olarak Diyarbakır ’da dünyaya geldi. Annesi Kastamonulu olan Ceren Moray, babasının memleketi olan Diyarbakır'da dünyaya geldi. Doğumundan birkaç yıl sonra ailesi ile birlikte İstanbul ’a taşınan ünlü oyuncu, tiyatro eğitimine küçük yaşlarda başladı. Uzun bir süre Pera Güzel Sanatlar ’da eğitim alan oyuncu, 2005 yılında Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü ’nü kazandı ve 2009 yılında üniversiteden mezun oldu.



Yüksek lisans döneminde babası kalp krizi geçirdi ve ardından ünlü oyuncu, hayatını farklı bir yöne çevirmeye karar verdi. Bu sırada bir dizi için teklif geldi ve ilk televizyon deneyimi, 12 yıl önce yayımlanan ve başrollerini Levent Üzümcü, Müjde Ar gibi isimlerin paylaştığı Serseri Aşıklar isimli dizi oldu. Bu diziden sonra televizyonun yolları kendisine açılmış oldu. Birkaç yıl televizyona ara vererek eğitimlerini sürdüren Ceren Moray, 2007-2010 yılları arasında Kanal D ’de ekrana gelen ve dönemin fenomen gençlik dizisi olan Kavak Yelleri dizisinde Su karakterini canlandırıyordu.



Ancak onun asıl büyük çıkışı, Fox TV ’nin sevilen dizisi O Hayat Benim ile oldu. Dizide Efsun karakterini canlandıran ve daha ilk bölümlerde başrolün önüne geçerek dizinin başrolü haline gelen Ceren Moray, gerçek anlamda başarılı bir oyunculuk performansı ile dikkat çekti. Dizide zengin yaşantıya uyum sağlamaya çalışan varoş bir kızı canlandıran ünlü oyuncu, Efsun karakterini canlandırabilecek belki de en iyi isim oldu. Dizinin bu denli popüler olmasında Ceren Moray’ın etkisi büyük.

Haberin Devamı