Magazin O Ses Türkiye 2017'nin şampiyonu belli oldu. O Ses Türkiye 2017 kim kazandı?

O Ses Türkiye 2017'nin şampiyonu belli oldu. O Ses Türkiye 2017 kim kazandı?

Paylaş
O Ses Türkiye 2017'nin şampiyonu belli oldu. O Ses Türkiye 2017 kim kazandı?

O Ses Türkiye yarışmasında finale kalan 6 yarışmacı, performanslarını sırayla sergiledi. Halktan en çok oyu alan Dodan ve Resul finalde son ikiye kaldı. Keremhan ve Taylan ise yarışmaya veda etti. O Ses Türkiye'nin şampiyonu Dodan Özer oldu!

Dün gece O Ses Türkiye'nin şampiyonu belli oldu. Halktan en çok oyu alan Dodan, Taylan, Resul ve Keremhan finale giden yolda yarı finale kaldı.


İşte O Ses Türkiye’nin finalistleri:

1. Finalist Cihangir Moralı (Hadise'nin takımı)

2. Finalist Resul Aydemir (Gökhan ve Hakan'ın takımı)

3. Finalist Dodan Özer (Hadise'nin takımı)

4. Finalist Keremhan Özdemir (Gökhan ve Hakan'ın takımı)

5. Finalist Taylan Bayri (Hadise'nin takımı)

6. Finalist Burhan Çatılı (Sibel Can'ın takımı)



O SES TÜRKİYE'YE KİMLER VEDA ETTİ?


Diğer yarışmacılardan daha az oy alan Cihangir ve Burhan ise yarışmaya veda etti.



SON İKİYE KİMLER KALDI?


Halktan en çok oyu alan Dodan ve Resul finalde son ikiye kaldı. Keremhan ve Taylan ise yarışmaya veda etti.


DODAN'DAN MÜTHİŞ PERFORMANS


Hadise'nin yarışmacısı Dodan Özer, O Ses Türkiye'nin finalinde ilk önce "Bir Ayrılık, Bir Yoksulluk, Bir Ölüm şarkısını" 2. performansta ise 'Huma Kuşu' isimli şarkıyı seslendirdi.



O SES TÜRKİYE 2017'DE KİM ŞAMPİYON OLDU?


O Ses Türkiye'de finalinde son ikiye kalan Resul ve Dodan performanslarını sergiledi. İki yarışmacı arasında daha çok oy alan Dodan Özer şampiyon oldu.



DODAN ÖZER NERELİDİR?


O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer kimdir? İşte Dodan Özer hakkında merak edilenler

Hadise'nin takımında yer alan Dodan Özer O Ses Türkiye 2017 sezonunu en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Her performansında dinleyenleri kendine hayran bırakan ve yarışmada şampiyon olan Dodan Özer, yarışmanın en büyük favorilerinden olarak gösteriliyordu.


DODAN ÖZER KİMDİR?


Dodan Özer, 38 yaşında. Asıl memleketi Muş’un Varto ilçesi olan yarışmacı, İstanbul’da yaşamını sürdürüyor. Ailesinin İzmir'e yerleşmesi sonrasında müzikten kopmadı ve müzik tutkusuna devam etti. Dodan Özer 1997 yılında Murat Öztürk ile Dodan Project adlı grubu kurdu. İlk gün Ali Ekber Çiçek’e ait “Haydar Haydar” isimli parçayı seslendirdi.

Bütün jüri üyelerini kendisine hayran bırakan yarışmacı seçimini Hadise’den yana kullanmıştı.

RESUL AYDEMİR KİMDİR?


O Ses Türkiye yarışmasında, Gökhan-Hakan kardeşlerin takımına kabul edilen Resul Aydemir, sergilediği performans ile seyircileri etkilemeyi başarmıştır. Peki, Resul Aydemir kimdir, kaç yaşındadır? İşte, yarışmacı hakkında merak edilenler

Yarışmaya Acun Ilıcalı'nın daveti ile katılan Resul Aydemir, O Ses Türkiye'ye kısa sürede damgasını vurdu. Takımı içerisinde birçok kişiyi eleyerek finale kadar gelip Dodan Özer'e kaybeden Resul Aydemir, yaşı ve karakteri ile merak edildi. Peki, Resul Aydemir kimdir, kaç yaşındadır? İşte, yarışmacı hakkında bazı bilgiler:


RESUL AYDEMİR NERELİDİR?



Resul Aydemir, sahne adıyla Misal 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çocukluk döneminin zor ve zahmetli geçtiğini belirten Resul, ergenlik döneminde rap müziğiyle uğraşmaya başladı.

Rap müziğine başladığı dönem hafızlık yapan Misal, hafızlığı bitirince askere gider. Afganistan’da Nato Gücü olarak askerliğini tamamlayan Resul askerde de yazmaya devam etti. Yazıkları sayfa sayfa birikince kendine bir isim aradı ve ‘Misal’i buldu.2011 yılının Nisan ayında ilk kaydını amatör bir mikrofon eşliğinde aldı.

Amatör parçası oldukça olumlu yorumlar alınca bu işi profesyonel olarak yapmaya karar verdi.Sukut-u Feryat parçası Misal için dönüm nokrası oldu. Türkçe Rap deyince akıllara ilk gelen isimlerden biri olan Sagopa Kajmer’den de “misal Sukut-u Feryat parçana kulak verdim Elimi Kalbime götürdüm Başımıda önüme eğdim.” Yorumunu aldı.Sukut-u Feryat ile güzel bir başarı yakalayan Resul, Genç Dergi’nin 2011 temmuz sayısına röportaj verdi.

Bu arada yeni parçalarına profesyonel kayıtlar almaya devam ediyordu. Hüsran-ı Beşer , Karamsarlık Tuttu Elimden adlı 2 solo ve Ağlayan Satırlar isimli feat parça kaydeden Resul’un bir parçası Turkrapfm.net ‘in Zat-ı Bednam’s Compilation Tape Vol.1 Toplama Albümüne seçildi.