Magazin Poyraz Karayel 64.bölüm fragmanı çıktı: Poyraz nasıl geri döndü?

Poyraz Karayel 64.bölüm fragmanı çıktı: Poyraz nasıl geri döndü?

Paylaş
Poyraz Karayel 64.bölüm fragmanı çıktı: Poyraz nasıl geri döndü?

Poyraz Karayel yeni sezonunda çok sürpriz bir gelişmeyle izleyicileri şaşkına çevirdi. Ölümüyle dizinin gidişatında birçok şeyin değişeceği düşünülen Poyraz'ın geri dönüşü Poyraz Karayel izleyicilerine büyük bir sürpriz oldu. Peki, Poyraz Karayel'in 64. bölümünde neler olacak?

Ayşegül Poyraz’ı unutmak için Çınar’la evlenmişti ancak düğünün son anlarında Poyraz’ın düğün alanında belirmesi Ayşegül’ü hayal mi yoksa gerçek mi ikilemine sokmuştu.

Yeni bölüm fragmanlarında tekrar ortaya çıkan Poyraz’ın hayal olmadığının ortaya çıkmasıyla 'Poyraz nasıl ölümden kurtuldu?' sorusu izleyiciler tarfından merak edilmeye başladı. Poyraz Karayel’in bu akşamki bölümünde büyük sır çözülecek ve Poyraz’ın öldüğü düşünülen dönemde neler yaptığı, başına neler geldiği ortaya çıkacak.




Ortadan kaybolan Meltem'i yana yakıla arayan Zülfikar, Meltem'in Poyraz'ın yaşadığını kanıtlamak için giriştiği işler yüzünden tutuklandığını öğrenir. Bahri tarafından öldürülen Cevdet'in kardeşi ise ağabeyinin intikamını almak için Ummanlar'ın peşine düşmüştür.Nihayet Poyraz ve Ayşegül için yüzleşme vakti gelmiştir.

Ancak hiçbir şeyin geride bıraktığı gibi olmadığını gören Poyraz'ın Ayşegül'ün dünyasında kalmaya niyeti yoktur. Ne pahasına olursa olsun Poyraz, Sinan'ı da alıp kaçmaya karar verir. Ama onu kötü bir sürpriz beklemektedir…