Türkiye (Son Dakika) Sakarya Hendek'te 1 ton eroin ele geçirildi

Sakarya Hendek'te 1 ton eroin ele geçirildi

Paylaş
Sakarya Hendek'te 1 ton eroin ele geçirildi

Son dakika... İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün, Sakarya'nın Hendek ilçesinde eroin imalathanesine dönüştürülen bir tavuk çiftliğine düzenlediği operasyonda yaklaşık 1 ton eroin ele geçirildi. Bu, son 15 yılda karada yapılan operasyonlarda yakalanan en yüksek miktar oldu

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, eroin imalathanesine dönüştürülen bir tavuk çiftliğine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, yaklaşık 1 ton eroin ele geçirildi. 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün sabah saatlerinde Hendek Lütfiye Mahallesi'nde bulunan bir tavuk çiftliğine baskın düzenledi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ve jandarma ekipleri de operasyona destek verdi.



İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın yürüttüğü operasyonda polisler çiftliğe giden yolu ulaşıma kapattı. Narkotik polisleri uyuşturucu imalathanesine dönüştürülen çiftlikte arama yaptı.


BİNALAR ARASINDA TÜNELLERLE BAĞLANTI KURMUŞLAR


Operasyonda binalar arasında tüneller ile bağlantı kurulduğu tespit edildi. Çiftlikte kurulan imalathanede eroin dolu paketler ve eroin yapımında kullanılan bidonlar içerisindeki kimyasal maddeler ele geçirildi.

5 kişi gözaltına alınırken, yaklaşık 1 ton eroin ele geçirildiği öğrenildi.


KARADA YAPILAN OPERASYONLARDA SON 15 YILIN EN BÜYÜK RAKAMI


Bu operasyonla, son 15 yılda karada en büyük miktarda eroinin ele geçirildiği bildirilirken, operasyonla ilgili açıklamanın İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılacağı öğrenildi.

Haberin Devamı