Magazin Seren Serengil'den Nur Yerlitaş'a: Çok terbiyesiz bir kadın

Seren Serengil'den Nur Yerlitaş'a: Çok terbiyesiz bir kadın

Paylaş
Seren Serengil'den Nur Yerlitaş'a: Çok terbiyesiz bir kadın

Nur Yerlitaş'ın şehitler hakkında skandal sözlerinin ardından yaptığı açıklamada ''Dostumu düşmanımı gördüm'' demesi üzerine Seren Serengil, ateş püskürdü

Sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında şehitler için kullandığı "Şehitler mehitler aman yeter" sözleriyle büyük tepki çeken modacı Nur Yerlitaş, geçen gün Arnavutköy'de bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi.



Sadece şehit ailelerine karşı mahcup olduğunu ifade eden modacı, "Dostumu düşmanımı görmüş oldum" dedi.

(Şarkıcı Demet Akalın, Nur Yerlitaş'ın Instagram hesabını takibi bırakmış, öte yandan 'Kara Gözlüm' şarkısının klibinde Nur Yerlitaş ile kamera karşısına geçen Serkan Kaya, olay nedeniyle klibi yayınlamaktan vazgeçmişti. Şarkıcı Tuğba Ekinci de Nur Yerlitaş hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Ajda Pekkan ve Öykü Serter de takipten çıkarmıştı.)


Nur Yerlitaş skandal sözleri için hesap verdi


''O KİMSENİN DOSTU DEĞİLDİR, HERKESİN YÜZÜNE GÜLÜP ARKASINDAN KONUŞUR''

Duymayan Kalmasın adlı magazin programının sunucusu Seren Serengil canlı yayında Nur Yerlitaş için ''O ki ifadelerini kullandı.

''1 YIL YAS TUTACAĞIM''

Öte yandan Seren Serengil-Özay Bakır ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aniden biten ilişkinin ardından taraflar açıklamalarda bulunup birbirlerine iyi dileklerini göndermişti.


Seren Serengil, Özay Bakır ile ayrılığının nedenini gözyaşları içinde anlattı


Seren Serengil, son olarak biten ilişkisinin ardından bir yıl yas tutacağını açıkladı: ''Ortada ihanet gibi bir durum söz konusu olmadığı takdirde, kadın bir yıl kendini aşka kapamalı.''


Haberin Devamı