Magazin Şeyma Subaşı'na sosyal medyadan hakaret ettiği iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı

Şeyma Subaşı'na sosyal medyadan hakaret ettiği iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı

Paylaş
Şeyma Subaşı'na sosyal medyadan hakaret ettiği iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı

Sosyal medya hesapları aracılığıyla Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'na hakaret eden kişileri yakalamak için başlatılan operasyonda polisin “çete” diye tanımladığı grubun lideri ile birlikte 30 kişi yakalandı. 3 kişi gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın açtığı bir soruşturma üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 9 Aralık 2016 tarihinden itibaren sosyal medya hesapları aracılığı ile Şeyma Subaşı'na hakaret eden kişileri yakalamak için operasyon başlattı.


YAKALANINCA TABLETİNİ KIRMAYA ÇALIŞTI


Arge Bilgi İşlem Büro Amirliği Bilişim Suçları Bürosu'nca yapılan operasyonda Yeşim N. (38) İstanbul'da, İlknur R.(37) ise Mersin'de gözaltına alındı.

Şüphelilerin gözaltı işlemleri sırasında Yeşim N.'nin suç delillerini yok etmek için kullandığı tablet bilgisayarı kırmaya çalıştığı ancak başarılı olamadan yakalandığı belirtildi.



Bu operasyonun şüphelilerinden Canan K.'nın ise bir süre önce yurt dışına çıktığı ve yakalanması için interpol aracılığı ile işlemlerin sürdüğü öğrenildi.

Bu operasyonların tamamlanmasının ardından Şeyma Subaşı’nın hakaretlerin devam ettiği yönündeki ikinci şikayeti üzerine tekrar harekete geçen polis ekiplerinin bu kez Yazgülü T.'yi de aynı suçlamayla gözaltına aldıkları öğrenildi.


DM'DEN YAZIŞMALAR BULUNDU...


Polisin şüphelilerin DM (direkt mesaj) kutularında Şeyma Subaşı'nın yer aldığı videolarda ses montajı yaparak sosyal medyada olumsuz algı yaratmak için yazışmalar tespit ettiği iddia edildi.


ŞEYMA'DAN AÇIKLAMA


Şeyma Subaşı kendisine sosyal medya hesaplarından hakaret ettiği iddiasıyla 3 kadının gözaltına alınmasının ardından açıklama yaptı: “Aylardır her türlü pisliği yaptınız sustum bekledim...' diyen Ilıcalı sosyal medyadan ‘Beni ve ailemi akıllarınca karalamaya çalışanlar... Aylardır her türlü çirkinliği yaptınız, kötülük adına her şeyi denediniz, içinizin pisliğini yaymaya çalıştınız... Sadece sustum bekledim... Beni ve ailemi karalamak için yaptığınız bütün kötülükler şimdi ayağınıza dolandı, ne kadar çirkinleştiğiniz ortaya çıktı... İnsan iftira atmak için montaj yapacak kadar nasıl çirkinleşebilir? Küçücük kızıma hakaret edecek kadar nasıl iğrençleşebilir? Yazıklar olsun size ve sosyal medyayı hakaret ve kötülük için kullanan sizin gibilere. Allah herkesi sizin gibi hasta insanlardan korusun.’ mesajını paylaştı.



Şeyma Subaşı ikinci çocuğu düşünüyor mu? İşte Şeyma Subaşı'nın açıklaması

Haberin Devamı