Türkiye (Son Dakika) Sınıfta dehşet! Kız arkadaşını öldürüp intihara kalkıştı

Sınıfta dehşet! Kız arkadaşını öldürüp intihara kalkıştı

Paylaş
Sınıfta dehşet! Kız arkadaşını öldürüp intihara kalkıştı

Bursa Osmangazi'de, lise öğrencisi Hasan Can aynı sınıfta okuduğu kız arkadaşı Nilüfer Acar'ı tahtanın önüne çağırıp tabancayla öldürdükten sonra intihar etmek istedi. Hasan Can'ın WhatsApp'tan yazdığı mesajlarda arkadaşlarına kan donduran cinayet planını anlattığı da ortaya çıktı

Bursa Osmangazi'de Hürriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Hasan Can (16) sabah okula aynı sınıfta okuduğu arkadaşı Nilüfer Acar'la birlikte geldi. Kendileriyle birlikte sınıfa girmek isteyen arkadaşlarını dışarıya çıkardıktan sonra kız arkadaşı Nilüfer Acar'ı "Gel bakayım buraya" diyerek tahtanın önüne çağırdı.


'HER ŞEY BURAYA KADAR' DİYE BAĞIRDI


Çılgın genç, Nilüfer Acar tahtanın önüne geldiğinde "Her şey buraya kadar" diye bağırıp genç kızın başına tek el ateş etti. Nilüfer Acar'ı vuran Hasan Can daha sonra tabancayı başına doğrultup ateşledi. Kan gölüne dönen sınıfa giren öğrenciler ve öğretmenler şoke oldu.


"NİLÜFER'İ VURMAYA GELİYORUM"


Nilüfer Acar olay yerinde yaşamını yitirdi, ağır yaralanan Hasan Can da Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay nedeniyle okul tatil edildi. Olayda kullanılan tabancanın ise Hasan C.´nin babasına ait ve ruhsatsız olduğu öğrenildi.

Bu arada Hasan Can'ın sınıfın erkek öğrencilerinin görüştüğü WhatsApp grubuna "Nilüfer'i vurmaya geliyorum" yazdığı ortaya çıktı.

MESAJLARI KAN DONDURDU


Hasan Can'ın arkadaşlarına yazdığı mesajlardaki korkunç detaylar da kan dondurdu.

Hasan Can'ın mesajındaki "Arkamdan katil matil demeyin. Kız kendisi istiyordu. Sınıfa gelip ya da dışarıda 50-100 kişiyi öldürmek ne güzel olurdu ama imkanlar buna el veriyor. Hakikat ölümde gizlidir. Ölüm ise hakikatin ta kendisidir" sözleri dikkat çekti.




MİLLİ EĞİTİM DE SORUŞTURMA BAŞLATTI


Yaşanan olayla ilgili Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü de idari soruşturma başlattı. Rehber öğretmenin, sınıf öğretmeninin ve idarecilerin konuyla ilgili ifadelerine başvurulacak.











Haberin Devamı