Magazin Şok iddia: Ufak Tefek Cinayetler'de Gökçe Bahadır'ın yerine Bensu Soral geliyor!

Şok iddia: Ufak Tefek Cinayetler'de Gökçe Bahadır'ın yerine Bensu Soral geliyor!

Paylaş
Şok iddia: Ufak Tefek Cinayetler'de Gökçe Bahadır'ın yerine Bensu Soral geliyor!

Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıktığı günden bu yana fırtınalar estiren Ufak Tefek Cinayetler dizisinde şok. Ufak Tefek Cinayetler'in başrol oyuncusu Gökçe Bahadır diziden mi ayrılıyor? İşte detaylar...

Merve, Oya, Pelin ve Arzu adında 4 yakın arkadaşın entrikalarının konu olarak işlendiği Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrol oyuncusu Gökçe Bahadır'ın sezon sonu diziden ayrılacağı iddia edildi. Ufak Tefek Cinayetler'den önce yer aldığı Adı Efsane adlı diziden de yarıda ayrılan Gökçe Bahadır'ı gelecek sezon Ufak Tefek Cinayetler'de göremeyebiliriz.

Adı rol arkadaşı Mert Fırat ile aşk dedikodularına da karışan Gökçe Bahadır'ın Ufak Tefek Cinayetler'in Oya'sı olarak ne kadar devam edeceği meçhul. Ayrıca dizinin yayınlanan son bölümünde Merve ve Serhan'ın boşanma davalarının üç ay sonraya atılması, iddiaları kuvvetlendirdi.


Gökçe Bahadır'dan ilk hamle geldi


Oyuncu Gökçe Bahadır'dan Kadınlar Günü videosu


YERİNE BENSU SORAL MI DÜŞÜNÜLÜYOR?


Diziden ayrılacağı söylenen Gökçe Bahadır'ın yerine Bensu Soral'ın kadroya dahil olacağı iddia edildi. İçerde dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile yıldızı parlayan Bensu Soral'ın Ufak Tefek Cinayetler'de hangi karakteri canlandıracağı ise bilinmiyor.

Bensu Soral, kısa süre önce uzun süredir birlikte olduğu Hakan Baş ile evlilik yolunda ilk adımı atmış ve nişanlanmıştı...



Bensu Soral: Tuzlu kahve içirmeye kıyamadım


Bensu Soral ve Hakan Baş nişanlandı

Haberin Devamı