Magazin Survivor 2017 eleme adayları kimler oldu? Acun Ilıcalı'dan sert uyarı!

Survivor 2017 eleme adayları kimler oldu? Acun Ilıcalı'dan sert uyarı!

Paylaş
Survivor 2017 eleme adayları kimler oldu? Acun Ilıcalı'dan sert uyarı!

Survivor 2017'nin bu akşam ekrana gelen bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Nefes kesen mücadelenin sonunda oyunu kaybeden takım ada konseyine gitti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2017 eleme adayları kimler oldu, kimin adı yazıldı? İşte, detaylar!

Survivor 2017 haftanın ilk dokunulmazlık oyunuyla ekrana kilitledi. Hız ve beceri gerektiren oyununun kazananı bu kez iki turda belli oldu. Her iki turu da alan Gönüllüler kendi yarışmacılarını korumanın rahatlığını yaşarken; Ünlüler takımı ada konseyine gidecek olmanın stresiyle karşı karşıya kaldı. Ada konseyi önce bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık kolyesini alan isim ise Adem oldu. Peki, Survivor ada konseyinde neler yaşandı? Survivor 2017'de kimin adı yazıldı, kimler eleme adayı oldu? İşte, Survivor 2017'den son gelişmeler!



ACUN ILICALI ACİL DURUM KONSEYİNDE AÇIKLADI


Acun Ilıcalı dün akşam ünlüler ve gönüllüler takımın bir araya toplayarak acil durum konseyi oluşturdu. Eser West'in yarışmadan ayrılmak istediğini, açlığa ve Survivor şartlarının kendisine ağır geldiğini bildirdi. Eser'in bu kararı üzerine de yarışmacıyı Survivor'dan gönderme kararı aldıklarını tüm yarışmacılara duyurdu.

HAMBURGER ÖDÜLÜNÜ ÜNLÜLER TAKIMI ALDI


Basketbol oyunu ile heyecanlı anlara sahne olan bir ödül oyunu yaşandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları kıyasıya yaptığı yarışın ardından ödülü ünlüler takımı kazandı. Hamburger, soğan halkası ve patates kızartması ödülünü kazanan ünlüler takımı oldukça moralliydi.


GÖNÜLLÜLER ÖDÜLÜ KAYBEDİNCE BERNA ÇILDIRDI


Gönüllülerin ödülü kaybetmesinin ardından Berna Keklikler çılgına döndü. Adeta herkesle tartışan Berna'nın hedefinde ise Anıl vardı. Yaşadıkları kavganın ardından Eser'de araya girerek Berna'nın haksız olduğunu belirtse de Berna kimseyi dinlemedi ve arkadaşlarını suçlamaya devam etti. Bunun üstünde gerginlik artarken, takımın içinde ciddi bölünmeler yaşanması bekleniyor.

Haberin Devamı