Magazin Survivor 2017'nin son bölümünde ceza oyununu kim kazandı?

Survivor 2017'nin son bölümünde ceza oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor 2017'nin son bölümünde ceza oyununu kim kazandı?

Son bölümde Survivor tarihinde bir ilk daha yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları Survivor tarihinde ilk kez oynanan ceza oyununda karşı karşıya geldi. Oyunu kazanan gönüllüer takımı oldu. Kaybeden ünlüler takımı ise baraka evlerini de kaybetmiş oldu

Survivor 2017'de ilkler yaşanmaya devam ediyor. Ünlüler takımı yarışmacısı Fatih Hürkan'ın ettiği kavga sonrası diskalifiye olmaması için kazanılan ödülden faydalanamaması uygulaması gidilerek bir ilke imza atılmıştı. Acun Ilıcalı bu uygulamanın bundan sonraki Survivor'larda da geçerli olacağını belirtmişti.




Ceza oyununu kazanan gönüllüler takımı ise hem baraka evlerini korumuş oldu hem de yakınlarından gelen mesajları okuma hakkı kazandı. Gönüllüler takımı bu mesajları okurken duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı.

SADİN'İN SÖZLERİ ÜNLÜLERİ KIZDIRDI

Ceza oyunu sonrası Sadin'in ''Ünlüleri evsiz bıraktık'' sözü ünlüler takımını kızdırdı. Adada zaten zor şartlar altında mücadele veren takımdan Furkan ve Adem ise Sadin'e tepkilerini ''O nasıl bir milli güreşçi!'' diyerek verdiler.



Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynanacak. Cumartesi-pazar ise dokunulmazlık oyunları oynanacak ve bu oyunlar sonucu eleme konseyine dört isim çıkacak. Altıncı haftasında yayınlanan yeni bölümler sonrası ise salı günü yapılacak eleme konseyinde Fulya, Seda, Denisa, Yiğit, Berna Öztürk ve Eser'in ardından adaya veda edecek yeni isim belli olacak.

Haberin Devamı