Magazin Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı? (Şeyma Subaşı'nın da oynadığı voleybol maçını kim kazandı?)

Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı? (Şeyma Subaşı'nın da oynadığı voleybol maçını kim kazandı?)

Paylaş
Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı? (Şeyma Subaşı'nın da oynadığı voleybol maçını kim kazandı?)

Survivor'ın son bölümünde ünlüler ve gönüllüler, iletişim ödüllü oyunda karşı karşıya geldi. Ayrıca yarışmacılar Acun Medya'nın oluşturduğu takım ile voleybol maçı yaptı... Acun'un takımında Şeyma Subaşı da vardı... İşte detaylar

Survivor 2017'nin son bölümünde ünlüler ve gönüllüler iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi gönüllüler kazandı.

Ödülü, bir hafta Dominik seyahati, yat gezisi, açık büfe Türk yemekleri ve saat olan voleybol maçında Acun Medya ekibi ile Survivor 2017'nin yarışmacıları karşı karşıya geldi. Maçı 3-0 Acun Medya ekibi kazandı.

ŞEYMA SUBAŞI DA VOLEYBOL TAKIMINDA

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı da Acun Medya takımında oynadı. Başarılı servisleriyle dikkat çeken Şeyma Subaşı, takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.





Survivor'da dün yine büyük SMS oylaması vardı. Cumartesi akşamı da yine büyük SMS oylaması yapılmıştı. Bundan böyle yarışmacılar Dominik'teyken artık oylama yapılmayacak. Yarışmacıların kaderini cumartesi ve pazar günleri topladıkları SMS oyları belirleyecek. Dokunulmazlık oyunlarında kazanan takımdaki yarışmacılar yine elemeye çıkmayacak. Kaybeden tamımdan potaya çıkan yarışmacılar ise işte bu cumartesi ve pazar günleri topladıkları oyların çerçevesinde elenecek ya da elenmeyecek. Acun Ilıcalı bu yılki oylamaya katılımın şimdiye kadar yapılmış tüm Survivor yarışmalarının rekoru olduğunu söyledi.

ACUN'DAN OGEDAY'A UYARI


İletişim ödülü oyunu sonrası Acun Ilıcalı'dan gönüllüler takımı yarışmacısı Ogeday'a uyarı geldi.




Survivor'da sembol finalini kim kazandı? (Survivor 2017'de Kıbrıs finaline kim kaldı?)

Haberin Devamı