Magazin Survivor'da kim elendi? (İşte elenen isim ve konseyde yaşananlar)

Survivor'da kim elendi? (İşte elenen isim ve konseyde yaşananlar)

Paylaş
Survivor'da kim elendi? (İşte elenen isim ve konseyde yaşananlar)

'Survivor'da bu hafta kim elendi?' sorusu cevabını buldu. Ünlüler takımından elemeye kalan Sema, Sabriye ve Şahika Survivor adasında kalmak için SMS sonuçlarını bekledi. Veda konseyinde en az SMS oyunu alan Şahika elendi

Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı iletişim ödülü için karşı karşıya geldi. Kazanan takımın aileleriyle mesajlaşma hakkına sahip olacağı yarışmayı ünlüler takımı kazandı.

Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün kahve ve ikişer dilim kakaolu kek olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Ogeday kazandı. İkinci en iyi isim ise Serhat oldu. Kızlarda ise birinci Sema, ikinci Sabriye oldu.



Veda konseyinde Sema, Sabriye ve Şahika'dan en az SMS oyunu alan Şahika Survivor'dan elendi.

Şahika'nın elenmesiyle, gönüllüler takımı yarışmacısı Berna'nın ağlaması herkesi şaşırttı.

ŞAHİKA SEMA'YA ÖNCE SARILMADI, SONRA SARILDI

Şahika, elenme haberinin almasının ardından güzel bir konuşma yaparak herkese veda etti. Sema'nın önce sadece elini sıkan Şahika, "Sana sarılamadım gel sarılayım" diyerek daha sonra sarıldı.



Veda konseyine İstanbul'dan bağlanan Acun Ilıcalı, perşembe günü ise ceza oyunu oynanacağını açıkladı.
Acun Ilıcalı, "Bu oyunu kaybeden takım iki dokunulmazlık oyununa -1 mağlup başlayacak" dedi.


Survivor'a veda eden isim Şahika Ercümen'in bilinmeyenleri



ŞAHİKA NELER SÖYLEDİ?

Survivor'dan elenen Şahika karar sonrası şunları söyledi: "Hepimizin zor günleri olmuştur. Bugün de öyle bir gün. Böylesi hayırlıymış benim için. Survivor'ı dibine kadar yaşamaya çalıştım. Yıllardır buraya gelmek istedim. Zor bir dönemimde geldim. Zor şartlarda tam bir Survivor olmaya çalıştım. Umarım güzel bir iz bırakmış ve beni yetiştirenlere layık olabilmişimdir. Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Beni şimdiye kadar destekleyen herkese teşekkürler."


ŞAHİKA ERCÜMEN KİMDİR?

Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 yılında Çanakkale'de doğdu. Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesi’ni bitiren Şahika Ercümen, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldu halen yüksek lisans eğitimine devam etmekte.

Astım hastalığından dolayı çok zor bir çocukluk geçirdiğini ifade eden Şahika Ercümen, sualtı sporlarına başlamasını hayatının dönüm noktası olarak kabul ediyor. Sualtı Sporları Milli Takımı’nda sualtı hokeyi, sualtı rugbysi, monopalet ve serbest dalış branşlarında 100 üzerinde ulusal şampiyonluk ve rekorunun yanı sıra 8 tane de Dünya Rekoru sahibi olan Şahika Ercümen, spor kariyeri dışında diyetisyenlik yapıyor ve sualtı belgeselciliği ile uğraşıyor.

Doğanın korunması, nesli tehlike altında olan canlılar ve engelliler ile dalış gibi sosyal sorumluluk projelerini aktif olarak yürütmekte olan Şahika Ercümen, pek çok kurum ve kuruluş için başarı ve motivasyon seminerleri de vermekte.

Yoğun seyahatler ve antrenman kampları dolayısı ile farklı dilleri ve kültürleri araştırmaya, kitap okumaya düşkün olduğunu ifade eden Şahika Ercümen, sürekli yurtdışı turnuvalara katıldığı için ev yemeklerini çok özlemekte...

Şahika Ercümen Survivor'a katılma sebebini “inanırlarsa her şeyi yapabileceklerini göstermek” ve “insanlara ilham olmak” olarak tanımlıyor. En büyük amacını ise; “Survivor'da yarışırken hayallerimi daha büyük kitlelerle paylaşıp birlikte çoğaltmak” olarak...

Haberin Devamı