Magazin Survivor'da kim elendi? (İşte son bölümdeki elemede yaşananlar)

Survivor'da kim elendi? (İşte son bölümdeki elemede yaşananlar)

Paylaş
Survivor'da kim elendi? (İşte son bölümdeki elemede yaşananlar)

'Survivor'da kim elendi?' sorusu cevabını Survivor son bölümde buldu. Gönüllüler takımından elemeye kalan Erdi ile Denisa ve ünlüler takımında elemeye kalan Adem ile Sabriye Survivor adasında kalmak için mücadele etti. Veda konseyinde en az SMS oyunu alan Denisa Survivor'dan elendi. İşte detaylar...

Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı iletişim ödülü için karşı karşıya geldi. Kazanan takımın hayranlarından gelen mesajları okuyacağı ve üçer patates alacağı yarışma gönüllüler takımının oldu.




Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün kahve ve kurabiye olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Serhat kazandı. İkinci en iyi isim ise İlhan oldu. Kızlarda ise birinci Sema, ikinci Elif oldu.

Veda konseyinde Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem'den en az SMS oyunu alan Denisa Survivor'dan elendi.

Survivor'dan elenen Denisa karar sonrası şunları söyledi:



İsmimi duyunca kötü oldum. Yapacak bir şey yok. Halkımızın kararı böyleymiş. Belki benim için böylesi daha iyi olacak. Şunun için mutluyum; sizlerle tanıştım, böyle güzel ve büyük bir projenin içinde yer aldım. Beni buraya uygun gördünüz. Bunun için size çok teşekkür ederim. Survivor benim için burada bitmiş olsa da içimdeki Survivor ruhu asla ölmeyecek, hep devam edecek. Ben kendimi hep Survivor hissettim hep buraya ait hissettim.



İŞTE BU HAFTA SURVİVOR'DA YAŞANANLAR...

Pazartesi günü ünlüler takımı ile gönüllüller takımı 'Süt Karameli' (Keçi sütü ve karamel karışımıyla yağılan tatlı) ödül oyunu için karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki nefes kesen ve final turuna kalan ödül oyununu ünlüler takımı kazandı.

Toplamda en çok oyunu kazanan ismin birleşme partisine gitmeyi garantileyeceği sembol oyununu ise erkeklerde İlhan Mansız kazandı. Sembol oyununu kadınlarda ise Sema Apak kazandı. Böylece sembol oyunlarını kazanan İlhan ve Sema yanlarına 3'er arkadaşını aldı. Sema yanına Pınar, Tarık ve Sedat'ı, İlhan ise Furkan, Serhat ve Şahika'yı alarak poğaça ve karaoke ödülüne gitti.




Survivor'ın cumartesi günü yayınlanan bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Final turuna kalan yarışmayı kazanan ünlüler takımı oldu.

Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık sembolü oyununu ise Volkan kazandı. Ada konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Denisa elemeye kalan ilk kişi oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Volkan'ın adını verdiği Erdi elemeye kalan ikinci isim oldu.

Survivor'da ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için ise pazar günü karşı karşıya geldi.

Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu finalde gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Çılgın Sedat kazandı.

Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Sabriye ile Çılgın Sedat'ın adını verdiği Adem Survivor'da elemeye kaldı.

Elemeye kalan Denisa'nın konseydeki sözleri şöyleydi:



''Arkadaşlar biraz dinlenebilir miyim? Potada olmak çok yorucu çünkü. Bu isim neye göre yazılıyor ben anlamıyorum. Burada erkek kız karışık. En kötü performansta olan ben miyim? Anlamıyorum. Bir şey söylemek istemiyorum. Yoruldum.''

4 isimden en az SMS oyunu alan Denisa, Fulya ve Sema'nın ardından adaya veda eden 3. isim oldu.

Survivor'da cuma günü yaşananlar ise şöyleydi...



Survivor'da elenecek 3. adayın belli olacağı bu hafta cuma günü ödül oyunu ile başladı. Geceyi hastanede geçirdikten sonra ünlüler takımına dönen İlhan Mansız ödül oyunu öncesi sağlık durumu hakkında şöyle konuştu: "Üst gögüs bölgeme iki üç dakika arayla sıkıştırma geldi. Kan değerleri yüksek çıktı kontrol amaçlı geceyi hastanede geçirdim. Şu an iyi durumdayım."

Ünlüler takımı ile gönüllüler takımı pizza ödülü için karşı karşıya geldi.



Nefes kesen ödül oyununda yarışmacılar voleybol oynayarak kozlarını paylaştı. Ödülü kazanan ünlüler takımı ikişer dilim pizzanın sahibi oldu.

Ünlüler ile gönüllüler ikinci ödül oyunu olan Bil bakalımda sorulan sorulara en yakın cevabı vermeye çalıştı.

Finale kalan ünlüler takımdan Adem ile Berna arasındaki yarışmayı kazanan Adem oldu. Bil bakalım'ın şampiyonu olan Adem yanına seçtiği bir kişiyle birlikte adada bir gün boyunca müzik dinleme ödülünün sahibi oldu.





Haberin Devamı