Magazin Survivor'da Seda Demir, Serhat Akın, İlhan Mansız kavga etti

Survivor'da Seda Demir, Serhat Akın, İlhan Mansız kavga etti

Paylaş
Survivor'da Seda Demir, Serhat Akın, İlhan Mansız kavga etti

Survivor 2017'de Seda Demir, Serhat Akın, İlhan Mansız ödül oyunu sırasında tartışma yaşadı. Erdi Ünver tartışmanın fitilini ateşlerken, Seda Demir, Serhat Akın, İlhan Mansız kavgasına Furkan Kızılay müdahale etti. Ancak Seda Demir'in tavırları ünlüler takımında gündeme damga vurdu

Survivor'da her geçen gün heyecan artarken, yarışmalarda gerilim de bir o kadar tırmanıyor.

Survivor 2017, TV8'de 27 Ocak Cuma günü yayınlanan yeni bölümde Ünlüler ile Gönüllüler ödül oyununda kıyasıya bir mücadele içine girdi. Ödül oyununda karşı karşıya gelen iki takım arasındaki ilk tur mücadelesini Gönüllüler farklı bir skorla kazanırken, ikinci turda ise galip gelen taraf Ünlüler oldu


Survivor 2017'de Seda Demir Serhat Akın ve İlhan Mansız'ı sinirlendirdi


İkinci turda oynanan yarışmalarda Ünlüler takımında oyun alanında üst üste yapılan aynı hatalara kenarda İlhan Mansız sinirlenirken, "Konsantre olmuyoruz. Sürekli aynı hataları yapıyoruz." diyerek sinirlendi.

Daha sonra İlhan Mansız'ın bu sitemi üzerine Seda ise "Şimdi bir şey söyleme. Oyun bitsin, ondan sorna konuş." dedikten sonra İlhan Mansız, "Her şey atlama. Keyif yapmaya mı geliyoruz buraya? diye sitem ederken, daha sonra tartışmaya Serhat Akın da dahil oldu.



İlhan Mansız gibi Seda'nın sözlerine sinirlenen Serhat Akın da, "Her şey atlıyorsun. Bir şeye karışma." diyerek tepki gösterdi. Bu anda oyun alanında gönüllüler takımından Erdi ile Seda Demir arasında tartışma çıktı ve Seda'nın cevap vermesi üzerine bu kez Serhat Akın tepki gösterirken, yaşanan gerilime dahil olan Furkan Kızılay, Serhat Akın'ı sakinleştirmek için kenara doğru çekti.


Ünlüler ile gönüllüler arasında ödül oyunun ikinci turunu Ünlüler 5-2 kazanırken, oyun sonrasında Serhat Akın ve Seda Demir arasında yine bir tartışma yaşandı. Serhat Akın, "Ben seni korumak için söyledim. Karşı takımda Erdi'den sana laf gelince ben seni korumak için konuştum ama sen bana onunla benim aramda, karışma diyorsun." dedikten sonra ikili arasında ksıa süreli bir gerilim daha yaşanmaya başladı.

OYUN SONRASINDA DA SABRİYE VE BERNA-PINAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI!


Oyun sonrasında kendi adalarına dönen yarışmacılardan Berna Öztürk ve Pınar Saka yiyecek bir şeyler hazırlıyolardı. İkili her gün hindistan cevizi kırdıklarını ve bunu onlardan başka kimsenin yapmadığını dile getirdi. Bunun üzerine gidip arkadaşlarla konuşalım diyen Pınar ve Berna ikilisi Sabriye'ye ne yaptığını sordular. Sabriye'de 'Çöpleri yakıyorum' diye karşılık verdi. Bu cevabın ardından Berna Öztürk 'Gideyim de çöp yakmaktan daha önemli bir şeyler yapayım' deyince ortalık karıştı.

Haberin Devamı