Magazin Survivor dokunulmazlık oyununda kritik mücadele!

Survivor dokunulmazlık oyununda kritik mücadele!

Paylaş
Survivor dokunulmazlık oyununda kritik mücadele!

Survivor'da kritik mücadele. Bu akşam yapılacak dokunulmazlık oyununda güçlü olan takım dokunulmazlığın sahibi olacak. Survivor'ın en zor oyunlarından biri. Dokunulmazlığı kaybeden takım iki aday çıkarmak zorunda. Survivor'da dokunulmazlık oyunu için heyecan dorukta

Survivor hız kesmeden devam ediyor. Bu akşam 27. bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor'da kritik bir dokunulmazlık oyunu oynanacak. Gönüllüler ve Ünlüler takımı Survivor'ın en zor oyunlarınan bir tanesinde dokunulmazlığı almak için yarışacak. Hangi takım daha güçlü?

Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden takım en az iki ismi eleme potasına sokacak. Bu hafta kimler elenme adayı olacak merak konusu.




ÖDÜL OYUNUNU ÜNLÜLER KAZANDI



Dün akşam yapılan ödül oyununda galip gelen taraf Ünlüler takımı oldu. Amerikan futbolunun Survivor uyarlaması olan oyunda iyi olan taraf Ünlüler'di. Ünlüler takımı ödül olarak üçer tane sandviç yediler.



Survivor gönülüler takımında duygusal anlar

GÖNÜLLÜLER ADASINDA BERNA KRİZİ BÜYÜYOR



Berna'nın oyun esnasındaki ve sonrasındaki davranışları takımdakilerin huzursuzluğunu arttıyor. Adadakilerin kendinden uzaklaştıklarını düşenen Berna ise takım arkadaşları ile yüzleşiyor. Erdi ve Berna arasında geçen konuşmada ise Erdi, Berna'yı yalancılıkla suçluyor. Yalan söylediğin için insanların tepkisini alıyorsun diyen Erdi, Berna'yı bir kez daha sinirlendiriyor.


Survivor Elif'in saçını böcekler bastı!

Haberin Devamı