Magazin Survivor eleme adayları kimler? (14 Nisan 2018) Dokunulmazlık oyununu (ilk) kim kazandı?

Survivor eleme adayları kimler? (14 Nisan 2018) Dokunulmazlık oyununu (ilk) kim kazandı?

Paylaş
Survivor eleme adayları kimler? (14 Nisan 2018) Dokunulmazlık oyununu (ilk) kim kazandı?

Survivor'da bu akşam ödül oyunu Alp Kırşan'ın dokunulmazlık oyunu ise Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara geldi. Survivor son bölümde iki takım ilk önce baraka artı kahve oyununa ardından da dokunulmazlık oyununa çıktılar. Her iki mücadele de nefes kesti. Gecenin sonunda ise konseyde elenmesi istenen adaylar belli oldu. Peki, eleme adayları kimler?

TV8'in heyecan dolu yarışması Survivor'ın bu akşam 46. bölümü yayınlandı. Survivor'ın son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler hem ödül oyunu için hem de dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Her iki oyun da bir hayli zorluydu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kazanan takımın baraka ve kahve ödülü alacağı yarışma yine heyecan doluydu. 5'er kişilik gruplar halinde oynanan yarışta her iki takım da elinden gelen her şeyi parkura yansıttı. Zaman zaman dengesini kaybeden yarışmacılar kendilerini yerde buldu. Neyse ki korkulan bir sakatlık yaşanmadı. Parkurun son bölümünde ise beceri her şeydi. Oyun sonunda gülen taraf 5-2'lik skorla Ünlüler oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyunu sonrası Ünlüler ve Gönüllüler, Survivor'ın en kritik oyunu olan dokunulmazlık oyunu için kozlarını paylaştı. Yarışmacıların adadaki kaderini belirleyen oyun yine çok zorlu geçti. İki takım da müthiş bir performans sergiledi. Fakat becerisi yüksek olan Ünlüler oyuna çok iyi başladı. Oyunun sonunda kazanan taraf Ünlüler oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dokunulmazlık oyununun ardından Gönüllüler, eleme konseyinde iki isim belirledi.. Konseyde en çok oyu alan Cumali oldu. Birazdan bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Hilmicem ise Hakan'ın ismini verdi.

TURABİ SAKATLANDI

Baraka ödülünde denge her şeydi. Birçok yarışmacı bu bölümde çok zorlandı. Kimileri düştü kimileri vücudunun çeşitli yerlerini engellere çarptı. Turabi Murat'la yarıştığı bir bölümde iki kere düştü. Kaburgasına darbe alan Turabi, yine de pes etmedi ve sakatlığına rağmen oyunu kazanmasını bildi. Oyun sonunda da kendisini yere bıraktı. Doktor Metin Kuş başarılı yarışmacıya müdahalede bulundu.



ERZAK KAVGASI

Oyunlar öncesi Nagihan ile Yağmur arasında tansiyon bir hayli yükseldi. Nagihan, Yağmur'u hırsızlıkla suçlarken Yağmur ise böyle bir şey yapmadağını iddia etti. Olaya sonradan Birsen ve Hakan da müdahil olunca gerilim iyice arttı. Yağmur, Nagihan'ı dövmekle tehdit etti.



ÜNLÜLER ENDİŞELİYDİ

Baraka ve ödül oyun öncesi Ünlüler bir hayli endişeliydi. iki oyun üst üste kaybeden Ünlüler yeni bir strateji için toplantı yaptı. Gönüllüler'in seri yapmasına ve moral bulmasına müsade etmek istemeyen Ünlüler "Hemen oyunu almak" lazım konusunda birleşti.



BERNA PARKURDA YOKTU

Dünkü sembol oyununda büyük bir sakatlık geçiren Berna, her iki parkurda da yer almadı.

Haberin Devamı