Magazin Survivor kim elendi? (9 Nisan 2018) Kim veda etti?

Survivor kim elendi? (9 Nisan 2018) Kim veda etti?

Paylaş
Survivor kim elendi? (9 Nisan 2018) Kim veda etti?

Survivor'ın 43. bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler iki oyun birden oynadılar. Survivor son bölümde ödül oyunlarının ardından eleme heyecanı yaşandı. Peki Survivor'da kim elendi?

Survivor'ın 43. bölümü hem Acun Ilıcalı'nın hem de Alp Kırşan'ın sunumuyla ekranlara geldi. İki takım ilk önce kahvaltı ödülü için hem de baraka ödülü için mücadele verdiler. Gecenin sonunda ise eleme heyecanı yaşandı.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Gönüllüler takımı iki dokunulmazlık oyununda da mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Gönüllüler takımı konseyde 3 isim belirledi. Bu isimler Yağmur, Cumali ve Funda şeklindeydi. Gecenin sonunda en az SMS'i alan Funda Alkayış yarışmaya veda etti.

FUNDA'NIN ELENDİKTEN SONRA SON SÖZLERİ

Survivor'a elenen isim olan Funda, kararın açıklanmasının ardından,

'Survivor insana birçok şey öğretiyor. Bazen annelerimiz yemek yapar seçeriz. Ya da bir ekmeği bayat diye yemeyiz. Burada çok şey öğrendim. Gidiyorum ama çok şey öğrenip gidiyorum. Hakkımda hayırlısı buymuş. Buraya gelirken performansım en üst seviyedeyken gelmiştim. Gittiğimde de devam edeceğim." şeklinde konuştu.

HAFTANIN BİRİNCİLERİ

Survivor'da bu hafta performansı en yüksek isimler erkeklerde Ünlüler takımından Mustafa olurken Kadınlarda birinci ise Gönüllüler'de Nagihan oldu.

KAHVALTI ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Ünlüler ve Gönüllüler ilk oyunda çikolata ve kahvaltı için mücadele verdiler. Oyuna Ünlüler muhteşem başlarken Gönüllüler süper bir geri dönüş sağlayıp oyunu bir ara 9-6'ya getirdiler. Fakat Ünlüler pes etmedi ve oyunu kazanmayı bildi. Gönüllüler makus talihini yine yenemezken Hilmi Cem, Damla ve Murat yine bir oyundan hüsranla ayrıldı.



HİLMİ CEM ŞAŞKIN

Oyun sonrası Hilmi Cem oyun sonrası yaptığı açıklamada üzgün olduğunu belirtip "Kelimeler kifayetsiz kalıyor" dedi.



BARAKA ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Kazanan takımın konforlu bir baraka, çay makinesi ve kıymalı poğoça alacağı karşılaşma büyük bir rakabetle başladı. Oyun bir Gönüllüler'e bir Ünlüler'e gitti. Tam bir takım oyunu gerektiren karşılaşmadan galip çıkan yine Ünlüler takımı oldu. Yiğit bir oyunda aşırı bağırınca Yağmur çılgına dönüp isyan etti.

TAKIM OYUNUNDA GERGİNLİK

Takımlar oyuna 3'er kişilik takımla çıktılar. Oyun sırasında yarışmacılar bol bol hata yaptı. Hal böyle olunca iki takım da gerildi. Zaman zaman yarışmacılar kendi aralarında tartışmaya yaşadı. Oyun öncesinde de sesler yükseldi.



ELİF SAHRA TARTIŞMASI

Ödül oyununda gerilim had sahadaydı. Takım arkadaşları Elif ve Sahra büyük bir tartışma yaşadı. Elif Sahra'ya "Hadi oyununa bak" derken Sahra ise Elif'e "ergen" benzetmesi yaptı.



YAĞMUR'DAN TEPKİ

Gerilim yaşayan takım sadece Ünlüler değildi. Gönüllüller de zaman zaman gerildi. Bir oyunda Yağmur, Nagihan-Birsen ikilisinin performansına tepki gösterdi.



FUNDA ALKAYIŞ KİMDİR?

1987 yılında Mersin'de dünyaya gelen Funda Alkayış, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda tamamlamıştır. Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu sporlarıyla yakından ilgilenen Alkayış, Kick Boks Dünya Şampiyonasında 50 kiloda dünya şampiyonu olmuştur. Başarılı sporcu bu alanda, 9 kez Türkiye şampiyonluğu, Dünya ikinciliği ve üçüncülüğü, 24 maç 23 galibiyet 6 nakavt gibi birçok başarıya imza atmıştır.

Survivor'a katılmadan önce Adıyaman'da bir okulda, Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Funda Alkayış, yarışmada en çok yüzme bilmemesi nedeniyle eleştirilerin hedefi oluyor. Yarışmada şu ana kadar 48 puan toplayan Funda Alkayış, puan tablosunda 12. sırada bulunmaktadır.



Haberin Devamı