Magazin Survivor ödül oyununu kim kazandı? (27 Nisan 2018) son bölüm

Survivor ödül oyununu kim kazandı? (27 Nisan 2018) son bölüm

Paylaş
Survivor ödül oyununu kim kazandı? (27 Nisan 2018) son bölüm

Survivor'da dün akşam iki ödül oyunu birden oynandı. İlk yarışma yemek ödülü için, ikinci yarışma ise iletişim ödülü için gerçekleşti. Nefes kesen iki mücadeleyi bakalım hangi takım kazandı?

Survivor'ın 55. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler, yemek ve iletişim ödülüne çıktılar. İlk yarış heyecan uyandırmazken iletişim oyunu ise nefes kesti.

YEMEK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Yarışmacılar biftek sandviç için karşı karşıya geldi. Son oyunlarda büyük bir sıçrama gerçekleştiren Gönüllüler, Ünlüleri adeta ezdi geçti. Deyim yerindeyse Ünlüler'in esamesi okunmadı. Oyun sonunda skor 10'a 2'ydi ve Gönüllüler bu karşılaşmadan galip geldi.


İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler iletişim oyunu olduğu için bu oyuna daha iyi hazırlandı. Oyun bir hayli stresli geçti yarışmacılar bir hayli gergindi. Zaman zaman ise sesler yükseldi. Oyunda fark bir ara 4 sayıya kadar çıktı. Ünlüler bir ara toparlansa da yenilmekten kurtulamadı. Skor 10'a 9 Gönüllüler'in lehineydi. Yarışmacılar arkadaşlarıyla mesajlaşma hakkı kazandı.

ÜMİT KARAN ÇILDIRDI

İki takım yarışmacıları, oyun esnasında birbirlerine bağırmaya başladı. Bir bölümde Ümit Karan, elindeki sopayı tahtaya değdirince Gönüllüler takımı itiraz etti. Karan "Nereye değdi? Nereye!" diyerek itirazlara ateş püskürüp adeta çileden çıkarken, Adem ile Elif birbirlerine seslerini yükselti.



ÜNLÜLER TAKIMINDAN ESKİ ARKADAŞLARINA OLAY SÖZLER


Uzun zamandır ödül kazanmaya hasret kalan Ünlüler'de moral motivazyon sıfır! Bir de buna Gönüllüler'in sevinci eklenince sinir katsayısı da bir hayli artıyor. Ödül oyununda Gönüllüler'in aşırı sevincine tepki gösteren Ünlüler, takımdaki 3 eski arkadaşlarının tavrını eleştirdi.



Ümit Karan, çok büyük hayal kırıklığına uğradığını dile getiriken Turabi, "Olaylar midemi bulandırıyor" yorumunda bulundu.








Haberin Devamı