Magazin Survivor ödül (yemek) oyununu kim kazandı? (30 Mart 2018) son bölüm

Survivor ödül (yemek) oyununu kim kazandı? (30 Mart 2018) son bölüm

Paylaş
Survivor ödül (yemek) oyununu kim kazandı? (30 Mart 2018) son bölüm

Survivor'ın 35. bölümü yine Alp Kırşan'ın sunumuyla ekranlara geldi. Survivor'da bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler yemek ödülü için karşı karşıya geldiler. Zorlu bir parkurda canla başla verilen mücadelede beceri de ön plandaydı. Peki ödül oyununu hangi takım kazandı?

Ekranların en heyecanlı ve sıkı takip edilen yarışma programı Survivor'ın 35. bölümü bu akşam seyircisiyle buluştu. Survivor son bölümde nefes kesen bir mücadele vardı. İki takım yarışmacıları da zorlu yarışta ellerinden gelen her şeyi parkura yansıttı.

YEMEK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Ünlüler ve Gönüllüler bu akşam yemek ödülü için yarıştılar. Deyim yerindeyse tıka basa karınlarını doyuracakları oyuna Gönüllüler takımı çok hızlı başladı. Oyun kazanmaya hasret kalan Gönüllüler bir ara farkı 4'e kadar çıkardı. Oyunun sonunda gülen taraf Gönüllüler oldu.

ÜMİT KARAN BATUHAN GERİLİMİ

Merve ve Nagihan'ın Ödül oyunu mücadelesinde Nagihan, harika bir performans sergiledi. Neredeyse tüm atışları isabetli olan başarılı yarışmacıya Batuhan, övgüler dizerken Merve'nin ise moralini bozacak tezahüratta bulundu. Bu anlarda Ümit Karan sinirlenerek Batuhan'a "Batuhan ne oluyor oğlum" diyerek tepki gösterdi. Batuhan ise "Aramızda konuşuyoruz. Sıkıntı yok" diye karşılık verdi.



TURABİ'DEN AİLESİNE SİTEM

Dün All Star takımı iletişim oyununu kazanmış, yarışmacılar tek tek ailelerinden gelen mesajları okudu. Turabi, ailesine içerlemiş olacak ki, yemek Ödül oyunu öncesi seremonide iletişim ödülünde kısa mesaj yazan ailesine sitem etti.




Haberin Devamı