Spor TFF'de kritik toplantı başladı: Şenol Güneş'le görüşme!

TFF'de kritik toplantı başladı: Şenol Güneş'le görüşme!

Paylaş
TFF'de kritik toplantı başladı: Şenol Güneş'le görüşme!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve İcra Kurulu'nun Riva'daki kritik toplantısı başladı. Yıldırım Demirören ve Şenol Güneş bir araya geldi!

Fatih Terim'in Milli Takım ve Türkiye Futbol Direktörlüğügörevinden ayrılmasının ardından Ay-Yıldızlılar'ın yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu olmuştu.

Bu konuda ise flaş bir gelişme yaşandı. Ntvspor'un haberine göre, bugün İspanya kampından geri dönen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve TFF başkanı Yıldırım Demirören, Demirören'in evinde konuyla alakalı bir araya geldi ve bir görüşme gerçekleştirdi.

DHA: MİLLİ TAKIM'IN YENİ HOCASI ŞENOL GÜNEŞ


Konuyu daha önce Başkan Fikret Orman'a da açan Şenol Güneş'in bu durumuna Beşiktaş Başkanı'nın, hem kendisine hem de Demirören'e, "İki takım çalıştırması doğru olmaz. Hoca gidecekse sadece Milli Takım'ın başında olmalı" diyerek yanıt verdiği öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, her an Şenol Güneş ismini açıklayabilir!


Rıdvan Dilmen: Güneş, Beşiktaş'ı bırakır

FİKRET ORMAN: İKİ TAKIMI DA ÇALIŞTIRMAMALI


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Milli takımı çalıştırma konusunda TFF Başkanı Demirören ile bir araya gelişini yorumladı:

"Bu bir nezaket görüşmesidir. Ben daha önce hocamınızın hem Beşiktaş hem de Milli Takımı çalıştırmasını uygun bulmamıştım. Görüşüm bu yöndedir."

TEKLİF 4 MAÇLIK!


Demirören daha sonra Riva'daki Milli Takım tesislerine giderek yönetim kuruluyla bu görüşmeyi değerlendirdi. Demirören'in ilk etapta Güneş'e 4 maçlık bir teklifte bulunduğu belirtildi. Şenol Güneş'in ise "4 yıllık" bir anlaşma istediği öğrenildi.


Fikret Orman'dan Şenol Güneş açıklaması!

Haberin Devamı