Magazin Tuba Büyüküstün yeni sevgilisi Umut Evirgen ile görüntülendi, olay oldu!

Tuba Büyüküstün yeni sevgilisi Umut Evirgen ile görüntülendi, olay oldu!

Paylaş
Tuba Büyüküstün yeni sevgilisi Umut Evirgen ile görüntülendi, olay oldu!

Oyuncu Tuba Büyüküstün, Emirgan'da gece kulübü olan Umut Evirgen ile aşk yaşıyor. Umut Evirgen, Tuba Büyüküstün ile dün gündüz saatlerinde fotoğraflarını çeken Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak'ın makinesini korumalarına yolunu kestirip silah zoruyla aldırttı. Bu arada Umut Evirgen geçen 22 Mart'ta kız arkadaşı Cansu Ağar'ı istemeye yakın dostu Çağatay Ulusoy ile gitmişti

İkiz çocuk annesi 35 yaşındaki Tuba Büyüküstün, 6 yıllık eşi Onur Saylak'tan 5 Haziran'da boşandı. Oyuncunun adı çok geçmeden İstanbul Emirgan'daki La Boom ve Gizli Kalsın adlı mekanların genç işletmecisi Umut Evirgen'le aşk dedikodularına karıştı.


Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak boşandı

'ŞİMDİ GİT BİR SAAT SONRA GERİ GEL'

İddialar geçen hafta magazin basınında da yer buldu. Ve ikili önceki gün La Boom önünde ilk kez birlikte objektife takıldı. Ancak hemen ardından ortalık karıştı.

Umut Evirgen’in korumaları durumu fark eder etmez Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak'ın içinde olduğu aracı kovalamaya başladı.

Baltalimanı'nda aracın önünü kesen korumalar silah göstererek muhabirin fotoğraf makinesini gasp etti. Korumalar Hürriyet muhabirine, ''Şimdi git bir saat sonra La Boom'a gel makineni al'' diyerek oradan uzaklaştı.

Tüm çabasına rağmen makinesini geri alamayan İsmail Bayrak, olay sonrası Sarıyer Asayiş Büro Amirliği'ne giderek Umut Evirgen ve korumalarından şikayetçi oldu.


Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak

UMUT EVİRGEN KİMDİR?

Umut Evirgen, 1989 yılında doğdu. Murat Boz, Çağatay Ulusoy gibi isimler ile yakın arkadaş olan Umut Evirgen, sosyal medya hesaplarından mekan paylaşımları yapıyor.

KIZ İSTEMEYE GİTMİŞLERDİ



Umut Evirgen üç ay önce kız arkadaşı Cansu Ağar'ı istemeye yakın dostu Çağatay Ulusoy ile gitmişti.

Kızı alan Umut Evirgen ve Çağatay Ulusoy daha sonra Emirgan'da yönetmen Ali Bilgin, Uluç Bayraktar ve Rıza Kocaoğlu ile böyle eğlenmişti.




Çağatay Ulusoy arkadaşı için kız istedi



Umut Evirgen-Cansu Ağar



Haberin Devamı