Magazin Tuğba Özay motosiklet oldu!

Tuğba Özay motosiklet oldu!

Paylaş
Tuğba Özay motosiklet oldu!

Tuğba Özay'ın 'Pes Etme' albümünün lansmanı Baltalimanı Portex' de gerçekleştirdi

Başarılı şarkıcı Tuğba Özay tüm söz ve bestelerinin kendisine ait olduğu “Pes Etme” albümünün lansman gecesini birçok davetlinin katılımı ile Baltalimanı Portex’ de gerçekleştirdi. Unutulmaz gecede misafirler, kapı girişine serilen uzun bir kırmızı halıdan geçtikten sonra geceye özel hazırlanan salona geçtiler. Geceye magazin ve sanat camiasından birçok isim katılırken Elif Kaya, Tarık Mengüç, Ayhan Aşan ve radyocu Afrikalı Ali gibi ünlü isimlerde Tuğba Özay’ı bu özel gecesinde yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Tuğba Özay gecede misafirlere yeni şarkılarını seslendirmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özay ”inanılmaz derecede heyecanlıyım, bu gecede yanımda olan, bana yoldaşlık yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Ünlü şarkıcı geceye özel Öznur Kılıçarslan’ın tasarladığı ve aynı zamanda ”pes etme ” şarkısının klibinde giydiği motosiklet kostümü ile sahneye çıkacağını belirtirken, amacının bu tarz kıyafetlere alışık olmayanları alıştırmak olduğunu söyledi.

SOLARYUMDA AŞIRI YANINCA GELEMEDİ

Tuğba Özay Lansman gecesi ile alakalı sözlerine şöyle devam etti: ”Bu geceye onlarca kişiyle çok uzun bir süredir çalışıyoruz, hatta dün gece burada tekli bir koltukta yattım” dedi. Özay bu özel gece için kendisine söz veren fakat solaryumda aşırı derecede yandığı için gelemeyen Gönül Yazar’a da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Haberin Devamı

Ünlü Şarkıcı Röportajın ardından ”Pes Etme” albümünden şarkıları kendisini dinlemek için gelen misafirleri için seslendirdi. Özay’ın performansı davetlilerden tam not alırken Tuğba Özay’ın kostümü geceye damgasını vurdu.