Magazin Ufak Tefek Cinayetler 24. bölüm ilk sahne... Merve kendiyle yüzleşiyor!

Ufak Tefek Cinayetler 24. bölüm ilk sahne... Merve kendiyle yüzleşiyor!

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 24. bölüm ilk sahne... Merve kendiyle yüzleşiyor!

Ufak Tefek Cinayetler 24. bölüm ön gösterimi yayınlandı. Yeni bölümde Merve ve gençliği Serhan konusunda büyük bir tartışma yaşıyor. Genç Merve Serhan'ı kaptırmak istemezken günümüzdeki Merve ise her şeyi yaptığını ama başaramadığını söylüyor.

Ufak Tefek Cinayetler 24. bölüm'den ilk sahne yayınlandı.Yeni bölümde Serhan'ı Oya'ya kaptıran Merve büyük bir hayal kırıklığının yanında ruhsal olarak da çökmüş durumda... Kendiyle çelişen Merve, gençliğiyle çatışma galinde... Genç Merve Serhan'ı kaptırmak istemezken olgun Merve, Serhan için her şey, yaptığını ama başaramadığını söyleyip yenilgiyi kabul ediyor.



UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Gerçek ortaya çıkıyor. Merve ve Pelin’in başı büyük dertte! Her an kendilerini parmaklıklar arkasında bulabilirler. Büyük bir panik ve yeni yeni kurulan oyunlar. Üstelik ikisi de kendini kurtarmanın peşinde. Pek de açık oynamıyorlar.

Diğer yanda Oya’yla Serhan’ın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Başlarına geleceklerden habersizler.

Mehmet, Burcu ilişkisinde sona geliniyor. Marifetli bir oyuncu, oyunu ne zaman kaybettiğini hemen anlar… Bu defa kuyulara düşen Burcu mu olacak? Adalet yerini bulacak…

Ve sonunda Sarmaşık’ın en büyük skandalı patlıyor. Merve, Serhan’ın hayatında biri olduğunu anlıyor. Kim olduğunu tespit etmek için şeytanın aklına gelmeyecek bir plan yapıyor. Oya, kuş gibi düşecek tuzağa!

Haberin Devamı