Gündem Ünlü İngiliz şarkıcı ile Cizreli Mehmet'in düeti olay oldu

Ünlü İngiliz şarkıcı ile Cizreli Mehmet'in düeti olay oldu

Paylaş
Ünlü İngiliz şarkıcı ile Cizreli Mehmet'in düeti olay oldu

Ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie "Rockabye" şarkısında, Cizreli vatandaş Mehmet Ali ile söyledi. Smule adlı program ile düet yapan ikilinin performansı binlerce beğeni aldı

İngiliz şarkıcı Anne Marie, Sean Paul ile seslendirdiği 'Rockabye' düetini, Cizreli vatandaşla Smule uygulamasından yaptı. Marie şarkıyı İngilizce, Cizreli Mehmet Ali Şahin ise Kürtçe söyleyince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler binlerce beğeni aldı.



Smule adlı program herkese düet yapma imkanı sunuyor. Bu imkandan Cizreli Mehmet Ali Şahin'de yararlandı. Ünlü şarkıcı Anne Marie'nin bu düeti gerçekleştirmesi herkesi şaşırttı.


"KEŞKE HER ŞEY MÜZİK İLE ANLATILSAYDI"


Bir anda günün en çok izlenen ve konuşulan adamı haline gelen Mehmet Ali Şulan, DHA muhabirine konuştu. Şulan, bir müzik grupları olduğunu ve kafelerde müzik çaldıklarını, söz konusu telefon programına girip telefonuna yüklediğini anlattı. Şulan, şöyle konuştu: "Orada gördüm ve ritim olarak hoşuma gitti. Ben de eşlik ettim zaten Kürtçe okuduğum parca bana ait. Ben de öyle değerlendirmek istedim. Sadece sakasına öyle yaptım, iş ciddiye gitti. Valla hoşuma gitti, çok beğendim. Keşke daha önce inkanlarımız olsaydı biz buralararı daha güzel tanıtmak isteriz Cizremiz’i. Çok sıkıntı geçirdik, çok güzel bir duygu keşke her şey müzik ile anlatılsaydı."