Magazin Yasak Elma dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı (Ender Alihan'ı inandırabilecek mi?)

Yasak Elma dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı (Ender Alihan'ı inandırabilecek mi?)

Paylaş
Yasak Elma dizisinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı (Ender Alihan'ı inandırabilecek mi?)

FOX TV'nin yeni bombası Yasak Elma dizisi 6. son bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Ender söyledikleriyle Alihan'ı kandırabilecek mi? 6. bölümün ardından Yasak Elma dizisinin 7. yeni böüm fragmanı yayınlandı. İşte Yasak elma 7. yeni bölüm fragmanı...

FOX TV ekranlarında kısa bir süre önce izleyici karşısına çıkmaya başlayan Yasak Elma'nın 6. bölümünde Ender, alengirli oyunlarına devam ederken, sıradaki hedefi Alihan. Ender, kendini Alihan'a inandırabilecek mi? 6. bölümün ardından Yasak Elma'nın 7. bölüm fragmanı da yayınlandı. Gelin önce Yasak Elma 6.son bölüm özetine bakalım hemen ardından Yasak Elma 7.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ender Yıldız'ın Halit'in yanına geri döndüğünü görünce, bir kumpasa kurban gittiğini anlar ve Yıldız'ın gerçek yüzünü Halit'e göstermek için ant içer. Yıldız masumiyetini kullanarak Halit'i kazanmaya uğraşırken, Halit'in peşinde sadece Ender'in olmadığını anlayacaktır. Alihan ise kendi hazırladığı oyunda yenilmenin acısını Zeynep'e sürpriz yaparak çıkarır. Alihan'ın beklenmedik hareketi Zeynep'in duygularını kontrol etmesini çok zorlaştıracaktır.

İŞTE YASAK ELMA'NIN 7. BÖLÜM FRAGMANI:




Haberin Devamı