Türkiye (Son Dakika) Adana'daki kanlı pusunun kamera görüntüleri ortaya çıktı!

Adana'daki kanlı pusunun kamera görüntüleri ortaya çıktı!

Paylaş
Adana'daki kanlı pusunun kamera görüntüleri ortaya çıktı!

Adana'da 56 yaşındaki Müslüm Üzer'in öldüğü, oğlu 32 yaşındaki Orhan ile torunu 9 yaşındaki Hüseyin Üzer'in ağır yaralandığı kalaşnikof ve tabancalı saldırıyla ilgili güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı

Adana Yüreğir'de oturan Müslüm Üzer, oğlu Orhan ve torunu Hüseyin Üzer ile birlikte 17 Nisan'da otomobiline binerek kent merkezine hareket etti.

Taşçı kavşağında dönüş için yavaşlayan otomobile, kimliği belirsiz kişilerce kalaşnikof ve tabancalarla ateş açıldı.

AİLELER ARASINDAKİ KAVGANIN NEDEN OLABİLECEĞİ DEĞERLENDİRİLİYOR


Saldırıda Müslüm Üzer öldü, oğlu Orhan ile torunu Hüseyin Üzer ise ağır yaralandı. Saldırının, 10 ay önce Üzer ile Altınyüzük aileleri arasında çıkan silahlı kavgada, 33 yaşındaki Ali Altınyüzük'ün öldürülmesi ile ilgili olabileceği değerlendirildi. Katil zanlısı 17 yaşındaki K.K. ile 13 kişi gözaltına alındı. Suriyeli olan K.K. ile 5 kişi tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Müslüm Üzer

VURULMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA


Olayla ilgili soruşturma devam ederken silahlı saldırı anına ait bir güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde kavşağa gelen otomobile, katil zanlısının kalaşnikof ile ateş etmesi, ardından bir otomobile binip kaçması, vurulanların ise otomobilden inerek yoldan geçenlerden yardım istemesi görüntülere yansıdı.


AİLE KORKU İÇİNDE


Olayda hayatı kaybeden Müslüm Üzer'in kardeşi Mehmet Üzer, ailesinin sürekli tehdit edildiğini, çocuklarının okula gidemediğini, ekmeklerini bile komşularından aldıkları ileri sürdü. Altınyüzük ailesi ile aralarındaki husumetin bu olaylara neden olduğunu belirten Mehmet Üzer, "Altınyüzük ailesiyle alacak-verecek konusunda husumet yaşadık, ailemizden birini öldürdüler, beni yaraladılar sürekli tehdit ediliyoruz" dedi.



BİR GÖZÜNÜ KAYBETTİ


Saldırıda bir gözünü kaybeden Orhan Üzer ise olayın şokunu hala atamadıklarını kaydederek, "Bu aile organize suç örgütü gibi, babamı gözümün önünde öldürdüler, bir gözümü kaybettim, devlet büyüklerimizden bize yardım etmesini bekliyoruz. Can güvenliğimiz yok" diye konuştu.

Haberin Devamı