Spor Beşiktaş Quaresma'nın cezasına itiraz edecek

Beşiktaş Quaresma'nın cezasına itiraz edecek

Paylaş
Beşiktaş Quaresma'nın cezasına itiraz edecek

Beşiktaş Kulübü, Ricardo Quaresma'ya verilen 5 maçlık ceza nedeniyle Tahkim Kurulu'na itiraz başvurusu yapılacağını duyurdu

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yaşananlar nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Ricardo Quaresma'nın cezaları belli oldu. Quaresma yaptığı hareketler sonra 5 maç ceza almıştı. Beşiktaş, Quaresma'nın cezasının açıklanmasından birkaç saat sonra yaptığı açıklamada Tahkim Kurulu'na itiraz başvurusunda bulunacağını açıklandı.

Beşiktaş, saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürattan PFDK'ya sevk edilen Beşiktaş'a 30 bin TL, Çirkin ve kötü tezahüratla, talimatlara aykırı hareket nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçe'ye ise Fenerbahçe'ye ise yayıncı kuruluşun müsabakadan önce soyunma odasından görüntü almasının sağlanmamasından dolayı 15 bin lira para cezası verildi.

Kural dışı hareketi kapsayan 43. ve 'saldırı'yı kapsayan 44. maddelerinden PFDK'ya sevk edilen Ricardo Quaresma'ya da 5 maç men cezası verildi. Portekizli oyuncu ayrıca 15 bin TL para cezasına çarptırıldı.


QUARESMA'NIN KAÇIRACAĞI MAÇLAR


Trabzonspor ile oynanan ve Siyah Beyazlılar'ın 2-0 kazandığı maçta oynamayarak ilk maç cezasını çeken Quaresma, Tahkim Kurulu cezasını indirmediği takdirde ligde Gençlerbirliği (E), Başakşehir (D), Alanyaspor (E) ve Göztepe (E) maçlarını da kaçıracak


Son dakika! Ricardo Quaresma'ya ağır ceza!

Haberin Devamı