Bilim - TeknolojiTwitch çöktü mü? Twitch’da sorun mu var, neden açılmıyor? Twitch neden hata veriyor?
Paylaş
Twitch çöktü mü? Twitch’da sorun mu var, neden açılmıyor? Twitch neden hata veriyor?

Oyuncuların canlı yayın platformu olarak bilinmekte olan Twitch çöktü mü? merak edilmekte ve araştırılmakta. Peki, Twitch çöktü mü? Twitch’da sorun mu var, neden açılmıyor? Twitch neden hata veriyor?

Twitch çöktü mü? Sorusu, Twitch oyuncuları internet üzerinde araştırılıyor ve sorun yaşamakta olan birçok kişi, sorunun kaynağında dair araştırmalarda bulunuyor. Oyun canlı yayınlarının yer aldığı bu platformda zaman zaman erişim sorunları yaşanabiliyor. Peki, Twitch çöktü mü? Twitch’da sorun mu var, neden açılmıyor? Twitch neden hata veriyor?

Haberin Devamı

TWİTCH ÇÖKTÜ MÜ?

25 Temmuz tarihinde yapılan hata bildirimlerinde artış gözlemlenebiliyor. Twitch tarafından henüz konuya ilişkin bir açıklama yapılmadığı nedeniyle Twitch’in tamamen çökmediği bilinmektedir. Ancak son 24 saat içerisinde gerçekleştirilen raporlamalarda artış gözlemleniyor. Downdetector hizmetinin sağladığı grafiğe göre kullanıcıların Twitch ile sorun yaşadığını görebiliyoruz. Özellikle 25 Temmuz 2024 tarihinde ortaya çıkan sorunlar, kullanıcıların yayın izleyememesi ve giriş yapamaması gibi şikayetlere yol açtı. Bu tür teknik aksaklıklar genellikle sunucu bakımları veya ani yüklenmelerden kaynaklanabilir. İşte son 24 saat Twitch hata raporları:

Twitch çöktü mü Twitch’da sorun mu var, neden açılmıyor Twitch neden hata veriyor