Dünya14 yıl sonra cinayet şüphesi

14 yıl sonra cinayet şüphesi

Paylaş
14 yıl sonra cinayet şüphesi

ABD’de 1980’lerin çocuk yıldızı Gary Coleman, 2010’da evinde yaşamını yitirmiş ve ölümü kayıtlara kaza olarak geçmişti. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan belgeselde arkadaşları, Coleman’ın eski karısı tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Coleman’ı geçirdiği kazanın ardından bırakıp kaçan eski eşi Shannon Price ise iddiaları reddetti.

ABD’de 1978-1986 yılları arasında 8 sezon yayınlanan ‘Diff’rent Strokes’ isimli dizinin çocuk yıldızı Gary Coleman, televizyon dünyasının en sempatik isimlerinden biriydi. Henüz 6 yaşındayken geçirdiği böbrek rahatsızlığı sonucu büyümesi duran 42 yaşındaki yıldız oyuncu 2010 yılında evinde düştükten sonra beyin kanaması sonucu yaşamını yitirmişti. 29 Ağustos’ta yayınlanan ‘Gary’ belgeselinde yıldız oyuncunun 1 yıl evli kaldığı eski eşi Shannon Price tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Yakın arkadaşları Darren Nord, Brandi Buys ve Dion Mial’ın, Gary Coleman’ın ölümünden 14 yıl sonra ortaya attığı iddia şok etkisi yarattı.

Haberin Devamı

DÜŞÜNCE BIRAKIP KAÇMIŞTI

Ölümü resmi kayıtlarda kaza olarak geçen Gary Coleman’ın düştüğü sırada yanında olan eski eşi Shannon Price’ın, ünlü yıldızı kanlar içinde bırakıp evden kaçmasıyla ilgili ‘Travma yaşamamak için gittim’ diyerek kendisini savunması ve birlikte hastaneye gitmemesi iddiaların kaynağını oluşturuyor. Coleman’ı itmediğini ve ona dokunmadığını belirten Prince’ın hastanede ölüm döşeğinde çektiği fotoğrafını satması ise ünlü yıldızın yakınları tarafından ahlaksızca olarak değerlendirilmişti.

 14 yıl sonra cinayet şüphesi

Shannon Price Gary Coleman’ın ölüm döşeğindeki fotoğrafını satmıştı.