Dünya25 bin dolarlık ceset

25 bin dolarlık ceset

Paylaş
25 bin dolarlık ceset

ABD’nin Kentucky eyaletinde bir çift, YouTube yayını yaparken tesadüfen bir saldırgana ait cesedi buldu. Saldırgan, 25 bin dolar ödülle aranıyordu.

AKBABALAR SAYESİNDE

Haberin Devamı

ABD’nin Kentucky eyaletinde Sheila ve Fred McCoy çifti, ormanda çalılar arasında yürürken bir yandan da YouTube kanalları için yayın yapıyordu. Üstlerinde dolaşan akbabalar dikkatlerini çekti. Akbabaları izleyerek ormanlık alanda ilerlemeye başladılar. Kötü bir kokunun izini sürüyorlardı. Bu sırada polisin de çevredeki bölgeyi taradığını fark ettiler. Gelen kötü kokunun kaynağını buldular. Bir erkeğe ait bir cesetle karşılaştılar. Polise haber verdiler.

BEŞ KİŞİYİ VURDU

Cesedin, otoyolda beş sürücüyü vurarak yaralayan firari saldırgan Joseph Couch’a (32) ait olduğu düşünülüyor. Eski bir ABD Ordusu Yedek Kuvvetler mensubu olan Couch, 7 Eylül’deki saldırıdan sonra kaybolmuştu, ormanlık alanda saklandığı düşünülüyordu. Bulunmasını sağlayacak bilgiyi verene 25 bin dolar (851 bin TL) ödülle aranıyordu. Polis, cesedin üzerindeki kıyafetlerin Couch’un eşkaline uyduğunu, çürümeye başlayan cesedin kimliğinin adli tıp raporuyla belirleneceğini açıkladı. Ödülü çiftin alması bekleniyor.

Haberin Devamı

 25 bin dolarlık ceset

Joseph Couch, silahlı saldırı sırasında otoyol boyunca her iki yönde seyreden bir düzine araca çarpmıştı. Beş kişiyi yaralamıştı. Couch’un saldırıdan kısa bir süre önce gönderdiği kısa mesajlarla insanlara zarar vermeyi planladığı ortaya çıkmıştı. Bölgedeki okullar insan avının ilk günlerinde kapatılmıştı.