Dünya7 milyar dolarlık dönüş

7 milyar dolarlık dönüş

Paylaş
7 milyar dolarlık dönüş

İç giyim devi Victoria’s Secret, altı yıl aradan sonra geleneksel moda şovunu yeniden düzenledi. Podyumda yeni nesil ikonlarla eski melekler bir arada yürüdü. Pembe kanatlarıyla şovun açılışını yapanın, kıvrımlı ve dolgun hatlara sahip ‘Barbie model’ Gigi Hadid (29) olması markanın yeniden doğuşunun işareti oldu.

Kapanışa da Bella Hadid (28) imzasını attı. Eski melekler Adriana Lima (43), Alessandra Ambrosio (43), Doutzen Kroes (39), Candice Swanepoel (35), Irina Shayk (38), Joan Smalls (36), Behati Prinsloo (36), Barbara Palvin (31), Josephine Skriver (31), Tyra Banks (50), Eva Herzigova (51) şova dönerken yeni nesilden Vittoria Ceretti (26) ve Lila Moss (22) yeni yüzler arasında dikkat çekti.

Haberin Devamı

7 milyar dolarlık dönüş

50’LİK MELEKLER

Eski Fransa first lady’si model Carla Bruni (56) ve Kate Moss (50), ilk kez Victoria’s Secret podyumunda yürüdü. Defilede ‘çeşitlilik’ kapsamında trans modeller ve büyük beden modellere de ilk kez yer verildi. Cher (78), Blackpink’ten Lisa (27) ve yükselen yıldız Tyla’nın (22) performans sergilediği şovda ilk kez şarkıcıların tamamı kadın oldu. New York’taki amiral Victoria’s Secret mağazasında düzenlenen defile sosyal medyada canlı yayınlandı. Defile öncesinde ABD’deki Empire State Binası, Paris’teki Eyfel Kulesi, Roma’daki Kolezyum gibi tarihi yapılar pembe renkte ışıklandırıldı. Raporlara göre şirketin yeni hedefi ‘karlılığı arttırmak ve yıllık satışlarda 7 milyar doların üzerine çıkmak’. Bu hedefe ulaşmak için marka, spor giyim ve plaj giyime ağırlık vermeyi, mevcut mağazalarını güncellemeyi ve ABD dışında 400 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Haberin Devamı