DünyaAnnesini affetmeyen şampiyon

Annesini affetmeyen şampiyon

Paylaş
Annesini affetmeyen şampiyon

Dünyanın en çok kazanan kadın sporcularından olan ABD’li jimnastikçi Simone Biles, çocukken kendisini terk eden annesini reddediyor. Biles’ın öz annesi sefalet içinde yaşıyor.

SERVETİ 25 MİLYON DOLAR

Haberin Devamı

ABD’li jimnastikçi Simone Biles (27), yedi olimpiyat madalyasına sahip. 10’un üzerinde dünya şampiyonluğu var. Bu yaz Paris’teki olimpiyatlar’da kariyerindeki altıncı olimpiyat altınını kazandı ve jimnastikte en çok olimpiyat altını kazanan ABD’li sporcu olarak tarihe geçti. Yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla şu an servetinin en az 25 milyon dolar olduğu hesaplanıyor. Başarısı ve serveti nedeniyle spor dünyasında tüm gözler üzerinde. Biles, edindiği serveti harcamak konusunda da oldukça cüretkar. Hiçbir lüksten kaçınmıyor. Taksas’ta bir malikanede yaşıyor. Range Rover’a biniyor. Hermes marka çanta koleksiyonuna sahip. Ancak Biles’ın dramatik bir çocukluk geçmişi var. Annesi Shanon Biles (52), onu çocuk yaşta terk etmişti.

Haberin Devamı

6 YAŞINDAYKEN DEDESİ SAHİP ÇIKTI

Biles’ı dedesi Ron Biles ve onun ikinci karısı olan Nellie, altı yaşındayken evlat edinene kadar koruyucu ailelerde büyüdü. Öz annesi, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı dört çocuğundan da vazgeçmek zorunda kaldığını söylüyor. Sorunlarıyla mücadele edip geride bıraktığını söyleyen Shanon Biles, Ohio’da bir gecekonduda sefalet içinde yaşıyor. Biles’ın ünlü ve zengin olduktan sonra kendisine yardım etmek istemediğini ve hiç konuşmadıklarını söylüyor. Kızının numarasının kendisinde olduğunu ama aramadığını belirten Shanon Biles, “Simone’un ban a ulaşacağı günü umutla bekiyorum. Böylece değiştiremeyeceğim geçmişim için kızımdan af dileyebileceğim” diyor.

Annesini affetmeyen şampiyon