DünyaArbalet katliamı

Arbalet katliamı

Paylaş
Arbalet katliamı

İngiltere’de üç kadın, evlerinde yaylı bir silah olan arbaletle öldürüldü. Eski sevgili dehşeti yaşatan korkunç katliamın zanlısı, yaralı olarak bulundu.

İngiltere’nin başkenti Londra’nın kuzeyindeki Bushey kasabasındaki cinayet, ülkeyi sarstı. Salı akşamı komşular, BBC’nin at yarışı yorumcusu John Hunt’ın evinden gelen çığlıklar üzerine polisi aradı. Polis, bir kadın ve iki kızını evlerinde tatar yayı olarak da bilinen arbaletle ağır yaralı halde buldu. Yaralıların John Hunt’ın 61 yaşındaki eşi Carol Hunt ile çiftin üç kızından ikisi olan 25 yaşındaki Louise ve 28 yaşındaki Hannah oldukları belirlendi. Üç kadın da kurtarılamadı. Cinayetin şüphelisinin 26 yaşındaki eski asker Kyle Clifford olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Arbalet katliamı

22 SAATTE BULUNDU

Clifford, 22 saat içinde mezarlıkta bulundu. Yaralı olarak bulunan zanlı, gözaltına alındı. Clifford’un Louise Hunt’ın eski sevgilisi olduğu açıklandı. Clifford’un intikam cinayetini planladığı ve üç kadını da öldürmeden önce uzun süre işkence ettiği belirtiliyor. Bu cinayetin ardından ülkede tatar yayı bulundurma yasaları tartışma konusu oldu. Bu silahı edinmenin suç olması ve zorlaştırılması için insan hakları örgütleri çağrıda bulundu. 2021 itibarıyla ülkede dört yıllık süre zarfında bu silahla 1310’dan fazla suç işlenmişti.