DünyaAristokratın kızı ve istismarcı sevgilisi yakalandı! Korkunç keşif ortaya çıktı

Aristokratın kızı ve istismarcı sevgilisi yakalandı! Korkunç keşif ortaya çıktı

Paylaş
Aristokratın kızı ve istismarcı sevgilisi yakalandı! Korkunç keşif ortaya çıktı

İngiltere'nin en zengin ve aristokrat ailelerinden birine mensup Constance Marten ve sevgilisi Mark Gordon’ın yeni doğan bebekleriyle kayıplara karışması sonrası haftalar süren aramalar, korkunç bir keşifle sona erdi.

Posta.com.tr | Aristokrat bir aileye mensup Constance Marten, tecavüz suçlamasıyla ABD'de 20 yıl hapis yatan Gordon'la 2016'da tanışmadan önce gelecek vaat eden bir tiyatro öğrencisiydi. Gordon'la tanıştıktan sonra gözden uzak bir hayat yaşamaya başlayan çiftin hem aileleriyle bağlarını kopardığı hem de fazla arkadaşları olmadığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Yeni doğan bebekleriyle yedi hafta önce kayıplara karışan Constance Marten ve Mark Gordon tüm ülkede aranıyordu. 

Haftalar süren aramalar sonucu çift pazartesi günü Brighton'da bulundu. Çocukları yanlarında olmayan çift, bebeğin yerini söylemeyi reddettikleri için “çocuğa kötü muamele” suçlamasıyla gözaltına alındı.

Aristokratın kızı ve istismarcı sevgilisi yakalandı Korkunç keşif ortaya çıktı

KORKUNÇ KEŞİF

Bebeğin yerini tespit etmeye çalışan polis, dün korkunç bir bulguyla karşılaştı. Marten ve Gordon'ın tespit edildiği yer yakınlarında bir bebek cesedi bulundu. Çiftin ocakta doğan bebeklerine neredeyse hiçbir tıbbi bakım yaptırmadığı ve bebeğin ihmal sonucu ölmüş olabileceği düşünülüyor.

Aristokratın kızı ve istismarcı sevgilisi yakalandı Korkunç keşif ortaya çıktı

Constance Marten zengin bir aileye mensuptu

TUTUKLANDILAR

Gözaltındaki Constance Marten ve Mark Gordon, ihmalden bebeğin ölümüne sebep oldukları için tutuklandıkları belirtildi. 

Haberin Devamı

Polis ekiplerinden yapılan açıklamada bebeğin cinsiyetini ya da ne zaman öldüğünü söylemek için 'çok erken' olduğu belirtildi. Metropoliten Polis Teşkilatı, bebeğe otopsi yapılacağını açıkladı. 

Marten ve Gordon, Doğu Sussex'te ormanlık bir alanda 53 günlük aramanın sonucunda gözaltına alındı. 

Bebeği arama çalışmalarında arama köpekleri, termal kameralar, helikopterler ve insansız hava araçları kullanan yüzlerce polis görev yaptı.