Dünya'Bıktım sizden'

'Bıktım sizden'

Paylaş
'Bıktım sizden'

ABD’li aktris Jennifer Garner, eski kocası Ben Affleck ve Jennifer Lopez’e evlilik danışmanlığı yapmaktan bıktı, çifti kendi haline bırakmaya karar verdi.

ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez (54) ve aktör Ben Affleck’in (51) iki yıllık evliliğinde birkaç aydır kriz yaşanıyor. Çift evleri ayırdı. Affleck, önce yeni film çekimleri bahanesiyle 60 milyon dolarlık malikanelerinden ayrılıp tuttuğu evini bekar hayatına alıştırma amacıyla kullanmaya başladı. Lopez, evliliğini kurtarmak için turnesini bile iptal etti. Affleck bu süreçte eski karısı ve üç çocuğunun annesi Jennifer Garner (52) ile daha sık görüşmeye başlayınca eski evliliğine döndüğü sanıldı. Ancak Garner’ın çiftin krizi aşmasında sürpriz bir elçilik görevi üstlendiği ortaya çıktı. Garner, 13 yıl evli kaldığı Affleck’i çok iyi tanıdığı için arabuluculuk yapmak istemişti.

Haberin Devamı

YUVAYI YAPAN KUŞLAR

Ancak taraflar tüm görüşmelere rağmen ortak nokta bulamayınca Garner da geri adım atmaya karar verdi. Çevresindekiler, Garner’ın bu ‘evlilik danışmanlığı’ görevinden usandığını ve çiftin arasındaki dramdan uzaklaşmak istediğini söyledi. İddiaya göre Garner, sonunda Affleck’e “Üzgünüm, bunu kendin çöz” dediği bir noktaya geldi. Garner, 2018’de boşandığı Affleck’in daha önce alkol bağımlılığıyla mücadelesinde de yanında olmuş, onu rehabilitasyona götürmüştü. Eski kocasının ‘yuvasını yapmaya çalışan’ tek aktris Garner değil. ABD’li aktris Gwyneth Paltrow da eski kocası ve iki çocuğunun babası İngiliz rock yıldızı Chris Martin’in aktris Dakota Johnson’la arası bozulduğunda yardımlarına koşuyor, evlenmeleri için teşvik ediyor.

Haberin Devamı

22 YILLIK HİKAYE

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, 2002-2004 arasında aşk yaşamış, nişanlanmış ve evliliğin kıyısından dönmüştü. Affleck, 2005’te Jennifer Garner’la evlenmişti. Lopez de 2004’te Marc Anthony ile evlenmiş, ikizleri olmuş, 2014’te boşanmışlardı. Lopez ve Affleck, 2021’de yeniden birlikte olmaya başlamış ve 2002’de evlenmişti.