DünyaDizi bitti lanet başladı

Dizi bitti lanet başladı

Paylaş
Dizi bitti lanet başladı

Cumartesi günü 53 yaşında hayatını kaybeden Shannen Doherty, Luke Perry’nin ardından ‘Evimiz Hollywood’da dizisinde oynayanlar arasında daha 50’li yaşlarındayken ölen ikinci isim oldu. Ancak talihsizlik diğer oyuncuların da peşini bırakmadı. İşte dizinin ardından oyuncuların başlarına gelenler...

Shannen Doherty

Haberin Devamı

3’üncü sezonun sonunda rol arkadaşı Tori Spelling’in dizinin yapımcısı olan babası Aaron Spellin’e yaptığı taleple seriden çıkartıldı. ‘Charmed’ dizisinde rol aldı ancak rol arkadaşı Alyssa Milano ile kavga edince bu diziden de kovuldu. 2000’de alkollü araç kullanırken yakalandı. 2015’te meme kanserine yakalandı. İlk aşamada hastalığı yendi. Fakat kanser 2 yıl sonra geri döndü. Geçen yıl kanserin beynine sıçradığını açıklayan oyuncu haziranda 11 yıllık eşi Kurt Iswarienko (49) ile boşanma aşamasında olduğunu duyurdu. Oyuncu, eşinin boşanma sürecini uzatarak kendisinin ölmesini beklediğini, böylece yasal sorumluluklardan kurtulmaya çalıştığını öne sürdü. Oyuncu cumartesi günü 53 yaşında hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Luke Perry

2015’te kanser korkusu yaşadı. Ancak sonuçlar negatif çıktı. 27 Şubat 2019’da evinde felç geçirdi. Hastaneye kaldırılan oyuncu 5 gün sonra 4 Mart 2019’da 52 yaşında hayata veda etti.

Tori Spelling

Babası dizinin yapımcısı olan oyuncu, seçmelere farklı bir isimle girdi ve seçildikten sonra gerçek adını açıkladı. Charlie Shanian ile 1 yıllık evliyken Dean McDermott ile ilişki yaşamaya başladı. 2006’da evlendiler ve 5 çocukları oldu ancak maddi sorunlar peşini bırakmadı. Babası 2006’da öldüğünde 600 milyon dolarlık servetin büyük kısmının Tori’ye kalması bekleniyordu. Ancak o sırada mirasın vasisi olan annesi Candy Spelling ile arası açıktı. Sadece 800 bin dolar miras kaldı. 2015’te bir ızgaranın üzerine düşerek yaralandı. Yanık tedavisi gören oyuncuya deri nakli yapıldı. 2016’da boşandı. Aynı yıl toplam 720 bin dolarlık krediler için kendisine dava açıldı. 2017’de 700 bin dolarlık vergi borcu çıktı. Bu süreç sağlığına zarar verdi ve birkaç kez hastanelik oldu. Mart 2018’de sinir krizi geçirdiği iddiası üzerine evine polis çağrıldı. Eşinden ayrıldıktan sonra 5 çocuğuyla taşındığı evi küf kaplaması nedeniyle 3 yıl boyunca tüm aile sık sık hastanelik oldu. Sonunda bir karavana taşındılar. 5 bin 250 metrekarelik malikanede doğan oyuncu halen karavanda yaşıyor.

Jason Priestley

Haberin Devamı

Daha dizinin ilk sezonunda alkollü araç kullanırken kaza geçirdi. Dizide ‘erdemli’ bir karakteri canlandıran oyuncu, her etkinliğe ‘sırf bu karakterin yarattığı imajdan kurtulmak için’ sarhoş katıldı. 2002’de tekrar trafik kazası geçirdi ve beli kırıldı, beyin sarsıntısı geçirdi.

Jennie Garth

2002’de kalp kapakçığında sızdırma teşhisi konuldu. Hastalık, sağlığını olumsuz olarak etkilemese de sürekli olarak takip edilmesi gerekiyor. Başından 2 evlilik geçti. 3’üncü kocası Dave Abrams’ın boşanma davası açtığını magazin sitelerinden öğrendi. 10 ay sonra yeniden bir araya geldiler.

Gabrielle Carteris

Seçmelere katıldığında 29 yaşındaydı ancak 21 yaşında olduğunu söyledi ve 16 yaşında bir çocuğu canlandırmak için seçildi. 32 yıldır Charles Isaacs ile evli olan oyuncu Mart 2008’de film çekimi sırasında kaza geçirdi. Yüz sinirleri hasar gördü, yüz felci geçirdi. Tedavisi yıllar sürdü ve hayat boyu ilaç kullanmak zorunda kalacak.

Brian Austin Green

2003’te ayrıldığı eski nişanlısı Vanessa Marcil ile 8 yıl boyunca velayet savaşına girdi. Sonunda ortak velayet kararı verildi. 2010’da Megan Fox ile evlendi. Çiftin üç oğlu oldu. Megan Fox 2015’te 3’üncü çocuğuna hamileyken boşanma davası açtı ancak sonra davayı geri çekti. 2020’de Megan Fox’un Machine Gun Kelly ile ilişki yaşaması üzerine boşandılar.

Haberin Devamı

Ian Ziering

Playboy güzeli Nikki Schieler ile 5 yıllık evlilik yaşadı. 2010’da Erin Ludwig ile evlendi ancak Aralık 2019’da boşanacaklarını duyurdular. Bu yılın başlarında bir grup motosikletliyle sokak ortasında kavga ederken görüntülendi. Bu sırada 2 kızından biri saldırıya uğrayıp camları parçalanan otomobilin içindeydi.

Dizi bitti lanet başladı