DünyaEşini katledip bavula koydu! Cesetten kurtulmak için kan donduran plan

Eşini katledip bavula koydu! Cesetten kurtulmak için kan donduran plan

Paylaş
Eşini katledip bavula koydu! Cesetten kurtulmak için kan donduran plan

Eşinin kendisine ihanet ettiğini öğrenen koca, 24 yaşındaki Suma Begum’u 2 çocukları ve sevgilisinin önünde boğarak katletti. Eşinin cansız bedenini bavula koyan adamın cesetten kurtulmak için kurduğu plan kan dondurdu.

İngiltere'nin başkenti Londra’da kan donduran bir cinayetin görüntüleri ortaya çıktı. 45 yaşındaki Aminam Rahman isimli adam, Suma Begüm'ü bir çantaya koyup, Lea Nehri'ne attıktan sonra cinayetten suçlu bulundu. Rahman’ın eşinin cesedinin bulunduğu bavul ile binayı terk ederkenki görüntüleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

24 yaşındaki kadının çürümüş cesedi 10 gün sonra bir temizlik görevlisi tarafından nehir kıyısında bulundu. Rahman, İngiliz jürisi tarafından geçtiğimiz yıl eşini öldürmekten suçlu bulundu. Mahkemeye göre, Begüm'e yönelik saldırıya, iki ve dört aylık çocukları ile TikTok'ta tanıştıktan sonra ilişki yaşamaya başladığı sevgilisi Şahin Miah tanıklık etti.

KATLETME GÖRÜNTÜLERİNİ KAYDETTİ

Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşayan ve saldırıya görüntülü arama sırasında şahit olan Miah, Begüm'ün katledildiği anları kaydetti ve daha sonra görüntüleri polise teslim etti. Miah, Rahman'ın arka planda yatakta yatan Begüm'ü öldürmekle tehdit ettiği video görüşmesini anlatırken mahkemede gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

Bir tercüman aracılığıyla konuşan Miah, "Begüm kaçmak istedi ve sonra kocası onun boğazını tuttu." İfadelerini kullandı.

Eşini katledip bavula koydu Cesetten kurtulmak için kan donduran plan

‘BEGÜM’Ü ÖLDÜRDÜM, ŞİMDİ HAZIRLAN’

Video donmadan önce 'çığlık sesleri' duyuldu ve Rahman'ın ilk hamlesinden sonra başka hiçbir şey görülmedi. Miah sözlerini şöyle sürdürdü: "Suma'nın ağzından köpükler çıktığını gördüm, videoyu bana gösterdi ve bana küfrediyordu.

Rahman o gece yaptığı ikinci görüntülü aramada Miah'ya, "Bak, (Begüm'ü) öldürdüm ve şimdi hazırlan" dedi.

Begüm 2019 yılında restoran çalışanı Rahman ile telefonda düzenlenen bir törenle evlendi. Begüm, 2020 yılında kocasının yanında yaşamak için İngiltere'ye Bangladeş'ten gitmişti.

SOSYAL MEDYADAN TANIŞTI, KOCASINA ANLATTI

Bir yıl sonra Begüm, Miah ile sosyal medya aracılığıyla tanıştı ve ikili daha sonra WhatsApp üzerinden iletişim kurmaya başladı. Miah, online ilişkilerinin yaklaşık yedinci veya sekizinci ayında Rahman'la evli olduğunu öğrendiğini aktardı. Begüm'ün evli kalmasına rağmen devam eden ilişkiyi kocasına anlattığını da ekledi.

Eşini katledip bavula koydu Cesetten kurtulmak için kan donduran plan

Savcı Jocelyn Ledward KC mahkeme sırasında şöyle konuştu:

"Bu genç kadının evliliğinden memnun olmadığı, başka bir adamla oldukça açık bir ilişki içinde olduğu ve sanıktan ayrılma arzusunu ifade ettiği açık. Bu arzu ne kendi ailesini ne de kocasını mutlu etmedi. Fakat öfke, utanç veya saf kıskançlık tarafından mı yoksa daha karmaşık bir kültürel beklenti ve duygu karışımı tarafından mı motive edildiği önemli olmayabilir."

Haberin Devamı

Ledward'a göre, Begüm'ün hayatını tam olarak nasıl kaybettiği henüz net değil. Genç kadın, ya bavula konulduğunda ölmüştü veya cesedi bavulun içinde suya atıldığı sırada yaşamını yitirdi. Rahman ise, güvenlik kameralarına çantayı nehre atmak için yola çıktığı sırada yakalandı.

Savcı şunları ekledi:

"Cesedi kasıtlı olarak öyle bir şekilde ortadan kaldırdı ki, şüphesiz cesedin denize ulaşacağını ve asla bulunamayacağını umdu. Anında kurgulamaya başladığı hikayeye göre ise, Küçük bir tartışmanın ardından kendisini ve çocuklarını terk ettiğine hemen inanılırdı."

Rahman, Begüm'ü öldürdüğünü kabul etti fakat büyük çocuklarını savunmak için hareket ettiğini, Begüm'ün çocuğu öldürmekle tehdit ederek onu duvara fırlattığını iddia etti.

Bir ay süren duruşmanın ardından jüri, Rahman'ı kendisine yöneltilen tüm suçlamalardan suçlu bulmak için dört saat 27 dakika boyunca görüştü. Yargıç, Rahman'ın 31 Temmuz'da cezasını açıklamak üzere tutuklanmasına karar verdi.

Haberin Devamı