Dünyaİngiliz halkı sağ olsun! Sosyal yardımlarla estetik ve lüks hayat

İngiliz halkı sağ olsun! Sosyal yardımlarla estetik ve lüks hayat

Paylaş
İngiliz halkı sağ olsun! Sosyal yardımlarla estetik ve lüks hayat

İngiltere’de sekiz çocuklu Marie Buchan, geçimini sosyal yardımlarla sağlıyor. İngiltere’nin Sosyal Yardım Kraliçesi olarak bilinen Buchan, son 10 yılda önce memelerini büyüttü, sonra cinsel organına özel tasarım estetiği yaptırdı ardından da at satın aldı. Bugüne kadar 500 bin sterline yakın yardım alan Buchan, lüks yaşamıyla övünüyor.

23 YILDIR YARDIM ALIYOR

Haberin Devamı

İngiltere’de sekiz çocuk annesi 42 yaşındaki Marie Buchan, çalışmak yerine 19 yaşında ilk çocuğunu doğurduktan sonra almaya başladığı sosyal yardımlarla geçiniyor. Çalıştığı dönemden daha rahat bir hayat sürdüğünü belirten Marie Buchan, İngiltere’nin Sosyal Yardım Kraliçesi olarak biliniyor. İngiliz halkının vergileriyle ödenen sosyal yardımlarla geçinen Buchan’ın lüks ve savurgan yaşamı dikkat çekiyor. Bugüne kadar toplam 500 bin sterlin (23 milyon lira) sosyal yardım alan Buchan, son 10 yılda yaptırdığı estetiklerle gündeme geldi. Buchan, ilk olarak 2018’de Türkiye’ye gelerek 1500 sterline (69 bin lira) göğüs estetiği yaptırdı, ardından 2019’da ise cinsel organına özel tasarım estetik yaptırmak için bıçak altına yattı.

Haberin Devamı

LÜKSTEN TAVİZ VERMİYOR

Yaşadığı ilginç hayatı gizlemediği için kamuoyunda tepkilerin odağı haline gelen Buchan, ara ara sosyal yardımların kesilmesiyle karşı karşıya kaldı. Ancak lüks yaşamından asla taviz vermeyen Buchan, son olarak kendisine at satın aldı. Aynı adamdan olan sekiz çocuğuna bakması için aldığı sosyal yardımlarla yaşadığı lüks hayatıyla övünen Buchan, çocuklarının büyümesiyle birlikte aldığı sosyal yardımların azaldığını söyledi. Temel gıda bankalarından yiyecek aldığını belirten Buchan, “Sosyal yardım alıyor olmak beni hiçbir şeyden alıkoymuyor. Çalışmak için teşvik çok az. Hayat boyunca sosyal yardım sisteminin içinde kalmak çok kolay” dedi.

 İngiliz halkı sağ olsun Sosyal yardımlarla estetik ve lüks hayat

Marie Buchan, aynı babadan olan 8 çocuğuyla yıllar önce kameralara böyle poz vermişti.