Dünyaİsrail’de kan donduran olay! Oğlunu baltayla katledip başında meditasyon yaptı

İsrail’de kan donduran olay! Oğlunu baltayla katledip başında meditasyon yaptı

Paylaş
İsrail’de kan donduran olay! Oğlunu baltayla katledip başında meditasyon yaptı

İsrail'de bir anne 6 yaşındaki çocuğu baltayla vahşice katlettikten sonra başında oturarak meditasyon yaptı. Bir sora yerinden kalkarak alışveriş merkezine giden anne, görenlerin kanını dondurdu.

Ekim ayından beri Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdüren İsrail'in Herzliya bölgesinde son günlerin en korkunç gelişmelerinden biri yaşandı.

Haberin Devamı

İsmi güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan bir anne 6 yaşındaki oğlunu Galil Yam mahallesinde bulunan evlerinde baltayla öldürdü, kadının aynı zamanda evde bulunan evcil hayvanları da katlettiği bildirildi. İsrail basını, kadının eşinin ise Gazze'de savaşan bir yedek asker olduğunu yazdı.

DİKKAT ÇEKEN HAMAS DETAYI

Olay yerinde çekilen görüntülerde ise kadının saldırı sonrası bir alışveriş merkezinde baltayla kanlar içinde yürüdüğü daha sonra ise yere oturarak meditasyon yaptığı görüldü. Kadının 7 Ekim'de Hamas'ın saldırısına maruz kaldığı öne sürülürken İsrailli yetkililer bu iddiaları yalanladı. Herzliya Belediye Başkanı konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Polis ve psikologların kadınla iletişime geçerek sakinleştirdiğini" ifade etti.

Haberin Devamı

İsrail’de kan donduran olay Oğlunu baltayla katledip başında meditasyon yaptı

Bölgede yaşayan ve kadını gören Raz ismindeki bir İsrailli ise şöyle dedi:

"Gerçekten şaşkına döndüm. Polis ekipleri sokağımıza doluşunca korktum. Komşunun çocuğunu ve köpeğini vahşice öldürdüğünü öğrendim. Burnumuzun dibinde yaşanan bir olay, dehşete düştüm"