DünyaJustin Bieber istismar edilenlerin arasında! Diddy olayında mağdurlar bir bir şikayetçi oluyor

Justin Bieber istismar edilenlerin arasında! Diddy olayında mağdurlar bir bir şikayetçi oluyor

Paylaş
Justin Bieber istismar edilenlerin arasında! Diddy olayında mağdurlar bir bir şikayetçi oluyor

Seks ticareti, fuhuşa zorlama, haraç toplama gibi suçlardan geçen ay gözaltına alınan ABD’li rapçi Diddy’nin kirli geçmişi ifşa olmaya başladı. Justin Bieber’ı 15 yaşındayken istismar ettiği iddia edilen ve 100’den fazla kişinin cinsel istismarla suçladığı Diddy’den 6 kişi daha şikayetçi oldu.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Haberin Devamı

ABD’li ‘Diddy’ lakaplı rapçi Sean Combs 16 Eylül’de New York’ta cinsel istismar, zorla çalıştırma, adam kaçırma, uyuşturucu bulundurma, rüşvet ve adaleti engelleme gibi suçlamalarla gözaltına alınmıştı. Justin Bieber’a şöhret olmadan önce 15 yaşındayken cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Diddy hakkında özellikle sınırların aşıldığı partilerde zorla uyuşturucu kullandırılan, seks görüntüleri çekilen 100’den fazla kişi şantaj ve cinsel istismar şikayetinde bulunmuştu. O dönemde 16 yaşında olan bir mağdurun da aralarında bulunduğu 4 erkek ve 2 kadın daha şikayetçiler arasına katıldı.

ÜNLÜ OLMA VAADİYLE İSTİSMAR

Erkek davacı, 1998’de 16 yaşındayken Hamptons’taki partiye katıldığını ve rapçinin ‘ünlü olmak istemiyor musun?’ diyerek kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Kadın mağdurlardan biri Combs’un kendisine 2004’te ölümle tehdit ederek tecavüz ettiğini öne sürdü. Bir diğer erkek mağdur, Combs’un Manhattan’daki bir giyim mağazasının deposunda kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu belirterek şikayetçi oldu. Söz konusu suçların 1995-2021 arasında işlendiği belirtildi. Hakkındaki tüm suçlamaları reddeden Sean Combs’un yargılanmasına 5 Mayıs 2025’te başlanacak.

Haberin Devamı

 Justin Bieber istismar edilenlerin arasında Diddy olayında mağdurlar bir bir şikayetçi oluyor

Diddy’nin çoçuk yaşta yanına aldığı Justin Bieber’a karşı fazla samimi davranışları dikkat çekmişti.