DünyaKadın seri katil dehşeti

Kadın seri katil dehşeti

Paylaş
Kadın seri katil dehşeti

Kanada üç günde üç kişiyi öldüren kadın seri katil dehşetiyle sarsıldı. 30 yaşındaki kadın üç günlük kaçışın ardından yakalandı.

Kanada’da 1-3 Ekim tarihlerinde üç ayrı kentte ikisi erkek üç kişi öldürüldü. Önce salı günü 60’lı yaşlardaki bir kadın Toronto’daki evinde ölü bulundu. Cinayete kurban gittiği belirlendi. Bu olaydan sadece 24 saat sonra Lance Cunningham (47), Niagara Şelalesi’ndeki bir parkta bıçaklanarak öldürüldü. Diğer cinayet haberi ise Hamilton kentinden geldi. Burada da Mario Bilich (77) bir otoparkta bıçaklandı. Ağır yaralı kaldırıldığı hastanede öldü. İlk cinayetin şüphelisi olarak bir kadın tespit edildi.

Haberin Devamı

RASTGELE ERKEK AVI

Sabrina Kauldhar (30) tutuklandı. Katil zanlısı kadının diğer cinayetleri de işlediği belirlendi. Kadın kurbanla bağlantısı bulunurken erkek kurbanlarıyla arasında bir bağlantı bulunamadı. Rastgele hedef seçtiği tahmin edildi. Ayrıca Kauldhar’ın giydiği kıyafetleri satın alırken görüntülenen bir başka kadın hakkında da işbirlikçisi olarak yakalama kararı çıktı. Kadının bulunması için polis halktan yardım istedi. Cinayetleri çözmesi için 100’den fazla müfettiş görevlendirildi. Katil zanlısının daha önce de poliste bir kaydı olduğu anlaşıldı.