DünyaKhabib'in varlıklarına el konuldu! McGregor'dan skandal yorum

Khabib'in varlıklarına el konuldu! McGregor'dan skandal yorum

Paylaş
Khabib'in varlıklarına el konuldu! McGregor'dan skandal yorum

Dağıstan asıllı Rus UFC dövüşçüsü Khabib Nurmagomedov'un mal varlıklarına el konulmasının ardından geçmişte ringde Khabib ile karşılaşıp mağlup olan Conor McGregor yine gündem olarak hamlesini yaptı. Sosyal medyadan Khabib'e mesaj atarak Rus dövüşçünün evine talip olduğunu söyleyen McGregor, Khabib'in evinin ortasına 'pisleyeceğini' söyledi.

Rusya'da 3,5 milyon dolar ödenmemiş vergi borcu bulunan Khabib Nurmadomedov'un Dağıstan'daki evine ve lüks otomobil koleksiyonuna el konulması için çalışma başlatıldı.

Haberin Devamı

Rusya'nın bu vergi borcunu tahsil etmek için yaptığı hamle ise belli oldu. Khabib'e 5 Temmuz'da bir davanın açılmasının ardından ünlü boksörün Rusya Federasyonu'ndan ayrılması yasaklandı. Khabib'in tüm banka hesapları da donduruldu.

Khabibin varlıklarına el konuldu McGregordan skandal yorum

EVİNE VE LÜKS ARABALARINA EL KONULDU

Rusya'nın Khabib'in vergi borçları için bir diğer hamlesi ise 900 bin dolar değerinde bir icra takibi başlatması oldu. Federal Vergi Servisi'ne milyonlarca dolarlık borcu olan Khabib için icra memurları, el konulması ve satılması amacıyla bir arama prosedürü başlattı. Ünlü boksörün el konulan varlıklarının arasında ise Dağıstan'daki aile evi ve lüks araba koleksiyonu da var.

Khabibin varlıklarına el konuldu McGregordan skandal yorum

 

MCGREGOR EVİNE TALİP OLDU

Khabib Nurmagomedov'un vergi borçları ile başının derde girmesinin ardından İrlandalı boksör Conor McGregor, Khabib'e mesaj attı.

Haberin Devamı

Khabibin varlıklarına el konuldu McGregordan skandal yorum

Khabib'in el konulan evine talip olduğunu belirten McGregor mesajında şunları söyledi: "Kardeşim, devletten ailenin evini satın almak için başvuru yaptım çünkü senin buna paran yetmiyor. Evi aldıktan sonra ortasına pisleyeceğim. Kardeşim, tuvalet kağıdı nerede?"