DünyaKraliyet Ailesi'nde video savaşları

Kraliyet Ailesi'nde video savaşları

Paylaş
Kraliyet Ailesi'nde video savaşları

Kraliyet Ailesi’nde Galler Prensesi Kate için Prens William ve çocukları kamera karşısına geçti. Kate’in kemoterapi tedavisinin sona emesi nedeniyle hazırlanan video Kraliyet Ailesi’nin resmi Instagram hesabından paylaşıldı. Video binlerce beğeni alırken birkaç saat sonra ise misilleme yapan Prens Harry ve Meghan Markle Netflix’te yayınlanacak projelerinin tanıtım videosunu paylaştı.

KARŞILIKLI VİDEOLAR

Haberin Devamı

Kraliyet Ailesi’nde sular durulmuyor. Galler Prensesi Kate Middleton, kanserle mücadele ettiği için gördüğü kemoterapi tedavisini tamamlamasının ardından Galler Prensi eşi William ve üç çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis ile kamera karşısına geçti. Üç dakikalık, doğada geçen bir aile videosu çekildi. Prensesin iyileşmesi şerefine hazırlanan video Kraliyet Ailesi’nin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Ancak videoya Sussex Dükü Prens Harry ve Düşes Meghan Markle’dan misilleme geldi.

SOĞUKLUK DEVAM EDİYOR

Prens Harry ve Meghan’ın Netflix’te yayınlanancak yeni projelerinin tanıtım videosu, Prenses Kate’in videosundan birkaç saat sonra Netflix’in İngiltere hesabı tarafından paylaşıldı. Ardından Meghan Markle, Netflix’in paylaşımını alıntılayarak kendi hesabından paylaştı. Yaşananların ardından Prens William-Prenses Kate ve Prens Harry-Düşes Meghan cephelerinden henüz bir açıklama yapılmadı. Son olarak Prens Harry, enişteleri Lord Robert Fellowes’un cenazesinde Prens William ile bir araya gelmişti. Ancak ağabeyinden beklediği sıcak ilgiyi görememişti.

Haberin Devamı

Kraliyet Ailesinde video savaşları

40. YAŞA ÖZEL KUTLAMA

Sussex Dükü Prens Harry, 40. yaşına girmeye hazırlanıyor. Prens Harry, 15 Eylül’deki doğum gününü ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Montecito’daki Meghan Markle ile yaşadığı 14.7 milyon dolarlık (500 milyon TL) malikanelerinde yakın arkadaşlarının katılacağı mütevazı bir parti ile kutlayacak.