DünyaKurgu aşk ticareti

Kurgu aşk ticareti

Paylaş
Kurgu aşk ticareti

Şarkıcı Taylor Swift’le büyük aşk yaşayan Amerikan futbolcusu Travis Kelce’in halkla ilişkiler uzmanı, ünlüler için yıllar boyunca kurgu aşk tasarımı yaptığını itiraf ettiği bir kitap yazdı.

Turnesiyle rekorlar kıran şarkıcı Taylor Swift ve Amerikan futbolcusu Travis Kelce’in aşkının gerçek olup olmadığı tartışılırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Kelce’in halkla ilişkiler yönetimini yapan Jack Ketsoyan, bir kitap çıkardı. Kitapta şimdiye kadar duyulmuş pek çok ünlü ilişkisini nasıl ustaca kurguladığını anlattı. Bir ilişkinin sahteliğini anlamanın yollarını yazdı. Ketosyan, sahte aşkların genellikle bir ünlünün tanıtılacak bir filmi ya da yeni bir projesi olduğunda ya da bir fiyasko ya da skandalla gelen kötü reklamdan uzaklaşmak için bir araya getirildiğini söyledi.

Haberin Devamı

FİLM GİBİ

Kariyeri boyunca en az iki ilişki sahnelediğini ve bunları halkın dikkatini olumsuz manşetlerden uzaklaştırmak için bir araç olarak kullandığını itiraf etti. Bu gelişme sonrası gözler Swift ve Kelce çiftine çevrildi. Kelce’in, Swift’in turnesine hayranlarının taktığı bilekliklerden takarak gitmesi, Swift’in de Super Bowl maçı sonrası sahata fırlayıp ateşli bir öpücük vermesi gibi anlar, adeta film sahnelerinden çıkmış gibi görüntüler yaşanmasına yol açmıştı. Çiftin aşkının göstermelik olup olmadığı bir kez daha gündeme geldi. İşte ünlüler dünyasında kurmaca romantizmler yaşayan ve Ketsoyan’ın parmağı olduğu iddia edilen diğer ünlüler...

 Kurgu aşk ticareti

Rihanna henüz yükselen bir yıldızken, 2005’te adı prodüktörü Jay Z ile anılmıştı, bu yakınlaşmanın Jay Z ve Beyonce ilişkisini bozduğu iddia edilmişti. Sonrasında Rihanna’nın eski halkla ilişkiler uzmanı dedikoduyu kendisinin yaydığını söyleyip özür dilemişti.

Haberin Devamı

 Kurgu aşk ticareti

Kim Kardashian’ın üvey kardeşi Brody Jenner, Lauren Conrad’la 2008’deki ilişkisinin sahe olduğunu itiraf etmişti. “Aslında hiç çıkmadık ama yapımcılar devam ettirmemizi istedi” demişti.

 Kurgu aşk ticareti

YouTuber ve boksör Jake Paul, reklam için bir değil iki kez evlenmiş gibi yaptı. 2017’de Las Vegas’ta vlogger arkadaşı Erika Costell ile düğün pozları verdi. Bir dizi evlilik vlog’u yayınladı. Ancak sadece üç ay sonra Jake her şeyin düzmece olduğunu itiraf etti. İki yıl sonra Jake aynı numarayı başka bir YouTuber olan Tana Mongeau ile yaptı.